Obnoviť stránku

Sharp Shape Závesný systém BLACK

4,8 110 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
20,90 €

Sharp Shape Závesný systém BLACK

Unikátny závesný systém Sharp Shape v čiernom prevedení dokáže efektívne posilňovať svalstvo celého tela, a to za pomoci vlastnej váhy. Závesný systém sa skladá z popruhov, karabín a praciek, vďaka ktorým je možné cvičiť prakticky kdekoľvek a posilňovať tak celé telo. Mechanizmus tiež umožňuje upevnenie k dverám.Vďaka mnohým rôznorodým cvikom možno systematicky precvičiť a posilniť svalstvo komplexne. Táto viacúčelová posilňovacie a rehabilitačná pomôcka vám poslúži na kondičné aj balančnímu cvičenia.

kľúčové vlastnosti

  • maximálna nosnosť 150 kg
  • dĺžka popruhov od 145 do 248 cm
  • kompaktné balenie
  • nízka hmotnosť

Ako to funguje

V závislosti od uhla tela zvýšenie alebo zníženie intenzita zaťaženia. Výhodou je zapojenie vnútorného (kostrového) svalstva, ktoré je dôležité pre stabilitu tela v prirodzených polohách. Systém je opatrený kovovou karabínou pre ľahké upevnenie a ďalej kovovými prackami pre nastavenie dĺžky popruhov (od 145 do 248 cm). Komfortné držanie je zabezpečené mäkkými úchopy pre ruky i nohy. Vďaka kompaktnému balenia a nízkej hmotnosti si ho môžete vziať kamkoľvek so sebou.

Pôvodne bol tento systém vyvinutý americkou armádou, ktorá ho využíva pri svojich fyzických tréningoch. Od tej doby je vo svete bežnou súčasťou športových príprav vrcholových športovcov a ľudí so zdravím životným štýlom.

Parametre a špecifikácia

Nosnosť

Nosnosť 150 kg

Príchytka na dvere

Príchytka na dvere Áno

Materiál držadla

Materiál držadla Pena

Rozmery

Minimálna dĺžka popruhov 145 cm
Maximálna dĺžka popruhov 248 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  Mich04
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2497902507030

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17