Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sharp Shape Resistance band 45 mm

4,7 19 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
18,90 €

Sharp Shape Resistance band 45 mm

Odporové gumy sú skvelou univerzálnou pomôckou na posilnenie a pretiahnutie svalov. Táto posilňovacia guma Sharp Shape Resistance band 45 mm je určená na zvýšenie výkonu pri ťahovom cvičení. Gumu možno využívať ako k silovému tréningu s vlastnou váhou, tak aj k vytrvalostnému tréningu. Posilňovacia guma Sharp Shape je vhodná pre všetky vekové kategórie. Vďaka nej si môžete efektívnejšie precvičiť všetky problematické partie. Ponúkame varianty v rôznych odporoch a farbách.

Kľúčové vlastnosti posilňovacej gumy Sharp Shape Resistance band 45 mm

  • Posilňovacia guma na zvýšenie výkonu pri ťahovom cvičení
  • Sharp Share Resistance Band 45 mm (zelená)
  • Pre vytrvalostný tréning i s vlastnou váhou
  • Široké uplatnenie (posilňovne, streetworkout, crossfit, gymnastika)
  • Vhodné aj pre rehabilitačné cvičenie
  • Pre všetky vekové kategórie
  • Rôzne varianty odporu a farieb
  • Dĺžka 112 cm

Do posilňovne aj na rehabilitáciu

Vďaka jednoduchému princípu použitia nájde posilňovacia guma Sharp Shape svoje uplatnenie v posilňovniach, streetworkoutoch, pri CrossFit, na kruhových tréningoch, v gymnastike, ale aj pre rehabilitačné cvičenie. Guma funguje ako pomoc, keď sa chcete pri zhyboch pritiahnuť k hrazde, pri tricepsových kľukoch a ďalších variáciách cvikov. Pri rehabilitáciách funguje ako doplnok k posilňovaniu svalov, šliach a kĺbov po úrazoch. Guma Sharp Shape Resistance band je uzavretý „kruh“, ktorého obvod je 202 cm.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Zelená

Farba

Farba Zelená

Typ

Určenie Na hrazdu

Odpor

Minimálny odpor 20 kg
Maximálny odpor 30 kg

Šírka

Šírka 4,5 cm

Dĺžka

Dĺžka 202 cm

Materiál

Materiál Guma

Farba

Farba Zelená
Kód:  SPTss0052
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2498343656547

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07