Obnoviť stránku

Sharp Shape Latex band 0,35 mm

4,8 27 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,19 €

Sharp Shape Latex band 0,35 mm

Odporové gumy sú určené na vykonávanie širokého spektra cvičení pre hornú a dolnú polovicu tela, strečing, aerobic a udržiavanie sa v kondícii. Umožňujú precvičenie takmer všetkých svalových partií. Posilňovacia guma Sharp Shape Latex band s hrúbkou 0,35 mm je vhodná na cviky na zlepšenie koordinácie a celkovej pohyblivosti. Táto guma je vhodná pre všetky vekové kategórie. V tomto červenom vyhotovení predstavuje ľahkú záťaž. 

Kľúčové vlastnosti posilňovacej gumy Sharp Shape Latex band 0,35 mm

  • Vhodná na zlepšenie koordinácie a pohyblivosti
  • Hrúbka 0,35 mm, teda ľahká záťaž
  • Sharp Shape guma vyrobená z latexu
  • Nízke obstarávacie náklady, vysoká efektivita cvičenia
  • Skladná, možno ju používať doma aj vonku
  • Vhodná pre všetky vekové kategórie

Jednoduché použitie, takmer kdekoľvek

Posilňovacia guma Sharp Shape Latex band 0,35 mm je výborný pomocník na precvičovanie celého tela bez nutnosti návštevy posilňovne alebo využitia zložitých cvičebných strojov. Používa sa napr. v kurzoch pilates alebo jógy alebo aj na kruhové tréningy. Táto guma je veľmi skladná, môžete ju teda používať ako doma alebo vo fitku, tak aj vonku alebo na cestách. Vďaka vysokej efektivite pri cvičení a nízkym obstarávacím nákladom je posilňovacia guma odporúčaná aj profesionálnymi trénermi.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Červená

Dĺžka

Dĺžka 120 cm

Materiál

Materiál Guma

Farba

Farba Červená
Kód:  SPTss0055
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2498343546770

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14