Obnoviť stránku

Sharp Shape Gym ball blue 75 cm

4,7 24 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
14,90 €

Sharp Shape Gym ball blue 75 cm

Gymnastická lopta Sharp Shape čiže gymball je ideálnou pomôckou na spevnenie vášho tela a odpočinok po náročnej práci. Má neuveriteľné množstvo využití v rehabilitácii, fyzioterapii a posilňovaní a aj preťahovaní kostrového svalstva. Gymball Sharp Shape blue pomáha zlepšiť stabilitu a motoriku tela a znížiť celkové napätie organizmu. Nosnosť gymnastickej lopty Sharp Shape je 200 kg. Je vhodná pre každého bez rozdielu fyzickej kondície a veku, precvičovať svoje telo na ňej môžu ako malé deti, tak ich babičky a dedkovia! Priemer čiernej lopty je 75 cm a je vhodná pre osoby vysoké 175 – 190 cm.

Kľúčové vlastnosti modrej gymball Sharp Shape 75 cm

  • Nosnosť 200 kg
  • Priemer 75 cm (ideálna pre človeka výšky 175 – 190 cm)
  • Antiburst technológia proti prasknutiu
  • Fitlopta Sharp Shape je vhodná aj pre nešportovcov
  • V modrom vyhotovení

Gymnastická lopta Sharp Shape je bezpečná

Vďaka technológii Anti-Burst pri používaní gymnastickej lopty Sharp Shape nehrozí nebezpečenstvo prasknutia. Pri prípadnom pretlaku je vzduch z gymballu pozvoľne uvoľňovaný, čo tiež napomáha k perfektnému prispôsobeniu lopty vášmu telu. 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá

Priemer

Priemer 75 cm

Vlastnosti

Vlastnosti Vyhotovenie antiburst, Pumpička súčasťou balenia

Nosnosť

Nosnosť 200 kg

Vlastnosti

Farba Modrá
Kód:  SPTss0040
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2496777793630

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14