Obnoviť stránku

Selén 100 mcg – 107 tbl.

4,5 7 hodnotení
4 €

Selén 100 mcg – 107 tbl.

Selén je nekovový prvok zo skupiny chalkogénov, ktorý má pre ľudský organizmus značný význam. Prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom, k normálnej spermatogenéze a k normálnej činnosti štítnej žľazy. Selén prispieva k udržaniu zdravých vlasov a nechtov, podporuje normálnu funkciu imunitného systému.

Dávkovanie

Odporúčané dávkovanie: 1 tableta 1×  denne. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie!

Upozornenie

Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Nie je určené pre deti do 3 rokov. Ukladajte mimo dosahu detí! Ukladajte v suchu a tme pri teplote +4 až +25 °C.

Zloženie

Plnidlo (uhličitan vápenatý), emulgátor (mikrokrystalická celulosa), kukuřičný škrob, seleničitan sodný (selen), stabilizátor (hydroxypropylmethylcelulosa), lešticí látka (polyvinylalkohol), stabilizátory (zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy, sodná sůl karboxymethylcelulosy), protispékavá látka (oxid křemičitý), zvlhčující látka (polyethylenglykol), stabilizátor (polydextrosa), protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin), lešticí látka (talek), barvivo (oxid železa žlutý)

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Minerály

Minerály

Druh minerálu Selén

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Tablety

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 107
Kód:  MEDSELDS229
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594045471229
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16