Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Select Agility ladder indoor

5 1 hodnotení
Kúpiť s kódom ALZADNI30
Kód bude uplatnený automaticky.
25,13 €
Cenová bomba
35,90 € Ušetríte 14,05 €

Select Agility ladder indoor

Select Agility ladder indoor je perfektnou tréningovou pomôckou pre športovcov rôznych odvetví. Rebrík je určený do haly a vnútorných priestorov a slúži na nácvik koordinácie. Disponuje dĺžkou 6 m a veľmi ľahko a rýchlo ho zložíte aj rozložíte. Na rebríku možno vymyslieť celý rad cvikov, ktoré zdokonalia a precvičia koordinačné schopnosti športovcov aj prácu nôh. Vyrobený je z odolnej gumy, ktorá zabraňuje jeho nežiaducemu pohybu, a dodávaný s prepravným obalom. Select Agility ladder indoor je možné využiť pri tréningu futbalistov, hokejistov, tenistov, atlétov a radu ďalších športovcov. 

Kľúčové vlastnosti sady Select Agility ladder indoor

  • Rebrík na tréning športovcov rôznych odvetví
  • Určený do haly a vnútorných priestorov
  • Slúži na nácvik a zdokonaľovanie koordinácie
  • Vyrobený z odolnej gumy
  • Select Agility ladder indoor s dĺžkou 6 m
  • Dodávaný s prepravným obalom
  • Farebné vyhotovenie: čierno-oranžové

Dĺžka:
6 m


Kód:  SPTsel314
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  592_ORANGE

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09