Obnoviť stránku

REISHIA 800 mg EXtractum tob. 120

4,7 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
24,90 €

REISHIA 800 mg EXtractum tob. 120

REISHIA 800 mg EXtractum je výživový doplnok vysokej kvality s extrémnym množstvom účinnej látky (800 mg Reishi v dennej dávke). Výber húb podlieha špeciálnym kritériám a pri výrobe sa používa kvalitná extrakcia v pomere 10 : 1, ktorá oproti pomletej hube zaisťuje oveľa vyššiu účinnosť a zvyšuje vstrebateľnosť látok do organizmu. Huba Reishi (Ganoderma lucidum) je označovaná aj ako huba nesmrteľnosti alebo huba večnej mladosti.

Čo obsahuje

Tajomstvo Reishi spočíva v tom, že obsahuje okolo 200 rôznych vitamínov a minerálov, a preto pôsobí blahodárne na celý organizmus. Prispieva k prirodzenej obranyschopnosti a aktivuje imunitné reakcie organizmu, prispieva k udržaniu zdravej funkcie obehového systému a pomáha znížiť hladinu cholesterolu.

Parametre a špecifikácia

Skladovacia teplota

Teplota skladovania do 25 °C

Vitamíny

Spôsob uvoľňovania Postupné

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Reishi

Účinok

Účinok Na posilnenie imunity

Určenie

Pre koho Pre dospelých, Pre deti
Deti od veku 12 rokov (144 mesiacov)

Forma

Forma Tablety

Typ

Typ Vitamíny
Kód:  SIMREIDS543
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3347516

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03