Obnoviť stránku

Reebok Medicineball dvojitý úchop 6kg

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Reebok Medicineball dvojitý úchop 6kg

Reebok Medicineball 6 kg s dvojitým úchopom je ideálnou pomôckou pre fitness centrá, rekreačných i pretekárskych športovcov pre ich silový tréning. Je vyrobený z veľmi odolného materiálu, ktorý mu zaručí extrémne dlhú životnosť. Medicinbal je vybavený dvomi úchopmi, vďaka ktorým je možné kombinovať rôzne druhy cvičení, a získať tak ešte väčšie množstvo tréningových variant. Reebok Medicineball využívajú športovci predovšetkým pre funkčný tréning, kondičné a koordinačné cvičenia. Výrazné označenie váhy na medicinbale sa stalo súčasne aj jeho dizajnovým prvkom.

Kľúčové vlastnosti medicinbalu Reebok Medicineball 6 kg

  • Ideálna pomôcka pre rekreačných a pretekárskych športovcov
  • Určený pre silový tréning
  • Reebok Medicineball je vyrobený z odolného materiálu
  • Vybavený dvomi úchopmi
  • Pre kondičné a koordinačné cvičenia
  • Hmotnosť 6 kg

Pre funkčný tréning, rozvoj sily aj dynamiky

Reebok Medicineball 6 kg je skvelým prostriedkom nielen pre funkčný tréning, ale aj pre tréning a rozvoj sily, dynamiky, obratnosti a koordinácie. Je možné ho využiť ako pre samostatný tréning, tak pre tréning kruhový, do ktorého sa zakomponujú cviky s pomocou medicinbalu. Cvičenie a tréning s ním je dôležitou súčasťou pre väčšinu športových odvetví, ako je atletika, tenis, futbal či hokej. Ak hľadáte spoľahlivú tréningovú pomôcku so širokým spektrom využitia, Reebok Medicineball je skvelou voľbou.

Rozmery:
26 cm

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Súprava na cvičenie

Hmotnosť

Hmotnosť kusa 6 kg
Hmotnosť súpravy 6 kg

Typ

Typ S držadlami

Hmotnosť

Hmotnosť 6 kg

Priemer

Priemer 26 cm

Farba

Farba Sivá

Šírka

Šírka 26 cm

Farba

Farba Sivá
Kód:  SPTadr0029
Produktové číslo:  5055436115434
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06