Obnoviť stránku

RAKYTNÍČEK želatinky ORIGINÁL 70 ks

4,9 31 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,20 €

RAKYTNÍČEK želatinky ORIGINÁL 70 ks

Multivitamínové želatínky so skvelou chuťou vďaka obsahu 20 % ovocnej šťavy. Obsahujú deväť vitamínov a rakytník na podporu imunity. Neobsahujú konzervačné látky, sladidlá a ani pridané farbivá.

Zloženie

Glukózový sirup; cukor; pitná voda; želatína; zmes ovocných koncentrátov z hrozna, pomaranča, jablka, mandarínky, grapefruitu, mučenky (passion fruit) a citróna; pyré z marhule, broskyne, manga, nektarinky, banána, guavy; sušená rakytníková šťava 3 %; regulátor kyslosti: kyselina citrónová; leštiaca zmes (kokosový olej, leštiaca látka karnaubský vosk E903); aróma: maracuja; vitamíny: kyselina L-askorbová, DL-alfa-tokoferyl acetát, D-pantothenát vápenatý, pyridoxín hydrochlorid, riboflavín, tiamín hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutamová, biotín, kyanokobalamín.

Dávkovanie

Maximálne päť želatínových RAKYTNÍČKOV 3× denne rozžuť a prehltnúť.

Zloženie

Glukózový sirup; zmes ovocných koncentrátov z hroznového vína, pomaranče, jablka, mandarínky, grapefruitu, mučenky (passion fruit) a citróna;2 zmes ovocných koncentrátov z hroznového vína, pomaranče, jablka, mandarínky, grapefruitu, mučenky (passion fruit) a citróna;3 želatína; zmes ovocných koncentrátov z hroznového vína, pomaranče, jablka, mandarínky, grapefruitu, mučenky (passion fruit) a citróna; pyré z marhule, broskyne, manga, nektárinky, banánu, guavy; sušená rakytníková šťava 3 %; regulátor kyslosti: kyselina citrónová; leštiaca zmes (kokosový olej, leštiaca látka karnaubský vosk); zmes ovocných koncentrátov z hroznového vína, pomaranče, jablka, mandarínky, grapefruitu, mučenky (passion fruit) a citróna;1 maracuja; zmes ovocných koncentrátov z hroznového vína, pomaranče, jablka, mandarínky, grapefruitu, mučenky (passion fruit) a citróna;0 kyselina L-askorbová, DL alfa tokoferylacetát, D-pantothenát vápenatý, pyridoxín hydrochlorid, riboflavín, tiamín hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutámová, biotín, kyanokobalamín.

Parametre a špecifikácia

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Rakytník

Účinok

Účinok Na posilnenie imunity, Na únavu a vyčerpanie

Určenie

Pre koho Pre dospelých, Pre deti, Pre tehotné, Pre dojčiace
Deti od veku 3 rokov (36 mesiacov)

Forma

Forma Sirup

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 70
Hmotnosť 280 g

Typ

Typ Vitamíny

Vitamíny

Druh vitamínu Multivitamín, Vitamíny pre deti
Kód:  TERRAK306
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2583178

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03