Obnoviť stránku

Prostata kvapky

5 1 hodnotení
5,89 €

Prostata kvapky

Doplnok stravy Biovitality Pharmaline PROSTATA bylinná zmes obsahuje bylinný komplex, ktorý udržuje správnu funkciu prostaty a dolných močových ciest. Bylinný komplex odporúčame pre normálnu funkciu prostaty, močovej sústavy a reprodukčného systému. Pomáha zachovať plodnosť, mužský reprodukčný systém a normálnu hladinu testosterónu v krvi. Hypertrofiou prostaty trpí viac ako 10 % mužov nad 50 rokov a 60 % mužov nad 60 rokov.

Obsah aktívnych látok v dennej dávke (2 – 4 ml):
Serenoa plazivá stand. extrakt 160 – 320 mg
Vŕbovka štandard. extrakt 100 – 200 mg
Sladké drievko lysé stand. extrakt 100 – 200 mg
Žihľava dvojdomá vňať 40 – 80 mg

Odporúčané dávkovanie:
2 – 4 ml (30 – 60 kvapiek) denne. Podávajte v jednej fáze 6 týždňov. Takto postupujte 2× ročne. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie.

Skladovanie:
Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku a v mraze.

Všeobecné upozornenia:
Doplnok stravy. Nie je vhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Nenahrádza pestrú a vyváženú stravu. Ukladať mimo dosahu detí!

Krajina pôvodu:
Česká republika

Zloženie

Zloženie:  voda, jemný lieh (minimálne 35 obj. % alk. /etanolu), Serenoa plazivá (Serenoa repens) štandardizovaný extrakt, Vrbovka (Epilobium sp. ) štandardizovaný extrakt, Sladkého drievka lysá (Glycyrrhiza glabra) štandardizovaný extrakt, Žihľava dvojdomá (Urtica dioica) vňať

Parametre a špecifikácia

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Kvapky

Balenie

Objem 50 ml
Kód:  SPTgimix201
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  60092

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08