Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Proenzi® Intensive tbl. 120 + 60

4,4 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Proenzi® Intensive tbl. 120 + 60

Bolia vás kĺby alebo by ste ich bolesti radi predišli? Potom skúste použiť kĺbovú výživu Proenzi. Bolesť kĺbov nemusí byť dôsledkom veku, viniť môžete aj preťažovanie. Takže sú tieto doplnky vhodné ako prevencia pre každého milovníka fitness.

Zaujímavé vlastnosti kĺbovej výživy Proenzi® Intensive tbl. 120 + 60

  • Predíďte bolesti kĺbov

Zloženie

Glukosamin sulfát *2KCI (z korýšů), látky protispékavé (celulosa, uhličitany vápenaté, hořečnaté soli mastných kyselin, talek), Salix alba extrakt, chondroitin sulfát, kurkumin (Curcuma longa) extrakt, stabilizátory (hydroxypropylmethylcelulosa, zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy), rýžový škrob, emulgátor (estery sacharózy s mastnými kyselinami), odpěňovač (polyethylenglykol), Boswellia serrata extrakt, Piper nigrum extrakt, kyselina L-askorbová, glukonát manganatý, barvivo (oxidy a hydroxidy železa), kolagen typu II.

Parametre a špecifikácia

Forma

Forma Tablety

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 180

Účinok

Pre časť tela Kostičky, Kĺby, Svaly

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Glukozamín, chondroitín, Kolagén, Komplexná kĺbová výživa, kurkumín
Kód:  STAPRODS463
Produktové číslo:  8596024018463

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02