Obnoviť stránku

Časť 2 - Marimex 427 cm

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Časť 2 - Marimex 427 cm

Ak máte v záhrade voľné miesto a premýšľate, ako ho využiť, trampolína je vždy výborné riešenie. Deti skákanie na trampolíne zbožňujú a pri skákaní si ľahko zacvičia aj dospelí. Použitie kvalitných materiálov a moderných technológií pri výrobe radí trampolíny spoločnosti Marimex medzi najbezpečnejšie a najspoľahlivejšie na slovenskom trhu. Všetky trampolíny tejto spoločnosti spĺňajú prísne bezpečnostné normy a sú certifikované skúšobňou Intertek.

Kľúčové vlastnosti trampolíny Marimex s priemerom 427 cm

  • Kvalitná trampolína s nosnosťou 150 kg
  • Súčasťou súpravy je rebrík a vnútorná ochranná sieť
  • Štyri pevné nohy zaisťujú dokonalú stabilitu
  • Plocha trampolíny je vyrobená z polypropylénu s UV ochranou

Bezpečnosť na prvom mieste

Dokonalú stabilitu na rovnom teréne zaisťujú 4 pevné nohy v tvare U. Vďaka tomu stojí trampolína Marimex 427 na ôsmich nohách, ktoré sa nevylomia ani neohnú. Materiál odrazovej plochy patrí k najkvalitnejším na trhu. Plocha trampolíny Marimex 427 je vyrobená zo špeciálneho polypropylénu s ochranou proti UV žiareniu, čo zaručuje dlhú životnosť. Disponuje tiež špeciálnou neadhezívnou povrchovou úpravou, ktorá zabraňuje odretiu kože pri dopade. Nežiaducemu vypadnutiu z priestoru na skákanie zabraňuje pevná sieť. Vstupný priestor je zaistený tromi prackami. Tyče sú obalené ochranným návlekom z mäkčenej peny.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Prvky navyše Ochranná sieť, Schodíky
Kód:  SPTif1892b2
Produktové číslo:  P8590517007736M0202
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09