Obnoviť stránku

Nomad Leather Wallet with Tile Tracking

Produkt je lokalizovaný pre SK

Nomad Leather Wallet with Tile Tracking

Kožená peňaženka Nomad, ktorá v sebe skrýva minimalistický a tenký dizajn, vás dokonale zaujme svojím precíznym koženým spracovaním a moderným poňatím. Peňaženka je navrhnutá tak, aby v nej mohla byť pohodlne uložená hotovosť a navyše obsahuje dvanásť priečinkov na karty. Hlavnou prednosťou koženej peňaženky Nomad je integrovaný Tile Bluetooth lokátor, ktorý ľahko a bezpečne pomôže sledovať peňaženku pomocou vlastného smartfónu. Odteraz už žiadne straty dokladov a peňazí. 

Kľúčové vlastnosti peňaženky Nomad Leather Wallet

  • Peňaženka predstavuje elegantný a praktický doplnok
  • Kvalitné materiály zaisťujú dlhú životnosť
  • Zabudovaný Bluetooth lokátor

Kožená peňaženka Nomad ponúka skĺbenie kvality, technológie a elegancie

Kožená peňaženka Nomad je vyrobená z kvalitnej americkej Horween kože. Zakúpením tohto produktu teda získate jedinečnú kombináciu kvality, najnovších technológií a klasického elegantného štýlu. Každá peňaženka je prešívaná nemenej kvalitnou niťou od renomovaného francúzskeho výrobcu. Starostlivé prešívanie predlžuje životnosť samotnej peňaženky a zabraňuje jej nadmernému opotrebovaniu. Vďaka jedinečnému navrhnutiu batérií si táto Nomad peňaženka udržiava hrúbku porovnateľnú s inými peňaženkami.


Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Koža

Vlastnosti

Farba Hnedá

Vzhľad

Materiál Koža
Farba Hnedá
Kód:  NOMAD5a
Produktové číslo:  NM500R0U40
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17