Obnoviť stránku

Nomad

Banner Nomad

Nomad – elegantný minimalizmus pre náročných

Americká spoločnosť Nomad sa prvýkrát presadila v roku 2012 na platforme Kickstarter, kde jej inovatívny USB kábel ChargeCard získal dôveru niekoľko tisíc investorov a umožnil tak spoločnosti preniknúť do sveta mobilného príslušenstva. Vízia o funkčnom dizajne a použití najkvalitnejších materiálov je dnes čitateľná v každom kuse príslušenstva Nomad. Či už teda ide o remienky k hodinkám, dátové káble alebo puzdrá na telefóny, všetky udržia krok s náročným životným štýlom novodobých nomádov.

Dizajn a vyhotovenie Nomad

Úspech príslušenstva Nomad spočíva v detailoch

Príslušenstvo americkej spoločnosti vyniká predovšetkým do detailu premysleným vyhotovením a kvalitou použitých materiálov. Prvotriedna, časom zrejúca koža, švy zo včelieho vosku alebo ľahký, ale odolný titán – to sú aspekty, ktoré robia produkty Nomad v každom ohľade výnimočnými. Nomad je zároveň jedinou spoločnosťou s licenciou na použitie jedinečného 3D kevlarového vlákna, ktoré využíva predovšetkým na ochranu svojich káblov.

Puzdrá na telefóny s jedinečným odtlačkom

Kožené puzdrá na telefóny Nomad si vás získajú elegantným dizajnom a vysokou úrovňou ochrany proti pádom zo všetkých uhlov. Základom je koža z tradičnej americkej garbiarne Horween Leather Co., ktorá sa postupom času vyvíja a získava patinu. Vaše puzdro sa tak stáva skutočne unikátnym kusom príslušenstva, ktoré časom nestráca nič zo svojej kvality, ale naopak, pridáva jedinečný odtlačok vášho života.

Nomad puzdro na mobil
Nomad remienok k hodinkám

Remienky Nomad – klasická elegancia pre Apple Watch

Remienky Nomad prinášajú kombináciu elegancie a kvality pre inteligentné hodinky Apple Watch. Kožené remienky sú vyrobené z americkej kože Horween Leather Co. a antikorových častí odolných proti poškriabaniu. K dispozícii je niekoľko variant remienkov, pričom nechýba ani užší variant Modern Strap Slim. Titánové remienky Nomad sú potom veľmi ľahké, zároveň však ponúkajú odolnosť a spoľahlivosť kovových remienkov.

Spresniť parametre
204 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09