Obnoviť stránku

NEOBabiotics probiotické kvapky 10ml

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,90 €

NEOBabiotics probiotické kvapky 10ml

Výživový doplnok NEOBabiotics probiotické kvapky s unikátnym komplexom probiotických kmeňov na prirodzene spokojné bruško detí už od narodenia. Unikátna kombinácia troch probiotických kmeňov na podporu prirodzenej rovnováhy v zažívacom trakte a normálny rozvoj prirodzenej črevnej mikrobioty, čo vedie k správnemu tráveniu a vstrebávaniu živín. Doplňovanie probiotík sa odporúča na podporu rovnováhy črevnej mikrobioty, najmä pri nepokojnom brušku a črevnom diskomforte. NEOBabiotics probiotické kvapky sú vhodné na každodenné užívanie a sú bez cukru, lepku a laktózy.

Použitie: Pred každým použitím kvapky dôkladne pretrepte, pokiaľ nie je zmes rovnomerne rozptýlená. Kvapky môžu byť podané na lyžičke alebo ich možno zmiešať s pokrmom nepresahujúcim teplotu 40 °C.

Odporúčané dávkovanie:
Pre deti od narodenia: 5 kvapiek denne
Pre dospievajúcich a dospelých: 10 kvapiek denne. Kvapky nemenia chuť pokrmu. Prípravok je bezpečný a vhodný na dlhodobé užívanie.

Upozornenie:
Podávanie deťom mladším ako 6 týždňov konzultujte s detským lekárom. Výrobok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Ukladajte mimo dosahu detí. Probiotiká sú živé mikroorganizmy, ktoré, ak sú podávané v adekvátnom množstve, prispievajú k zlepšeniu stavu hostiteľa.

Zloženie

Množstvo v 5 kvapkách (0,25 ml): triglyceridy so stredne dlhým reťazcom (MCT), vitamín E (DL-alfa-tokoferylacetát), probiotická zmes: Lactobacillus acidophillus 120 míľ CFU*, Bifidobacterium longum 100 mil. CFU*, Limosilactobacillus reuteri 50 míľ. CFU* (*CFU - jednotka určujúca počet životaschopných baktérií)
% referenčná hodnota príjmu v 5 kvapkách: Lactobacillus acidophillus (% RHP nie je stanovená), Bifidobacterium longum (% RHP nie je stanovená), Limosilactobacillus reuteri (% RHP nie je stanovená)

Parametre a špecifikácia

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Probiotiká

Určenie

Pre koho Pre dospelých, Pre deti
Deti od veku 0 rokov (0 mesiacov)

Forma

Forma Kvapky

Balenie

Objem 10 ml
Hmotnosť 10 g
Kód:  SPTsyo023
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594027710223
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08