Obnoviť stránku

MTF závesný systém

4,6 51 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MTF závesný systém

Nemusíte kupovať drahé cvičebné stroje, ktoré zaberajú veľa miesta. Využite moderný spôsob, ako docieliť vysnívanú postau. Táto posilňovacia pomôcka je vďaka svojim nízkym nákladom a skladnosti veľmi vyhľadávanou alternatívou. Viacúčelový posilňovací systém dokáže efektívne posilňovať svalstvo celého tela pomocou vašej vlastnej hmotnosti. Možno ju využiť aj ako rehabilitačnú pomôcku na kondičné cvičenie.

Kľúčové vlastnosti

  • efektívne posilňovanie všetkých svalových partií
  • jednoduchá a rýchla inštalácia
  • univerzálny systém uchytenia umožňuje využitie doma, v posilňovni, v prírode
  • úchopy na ruky sú zabezpečené penovými madlami
  • nosnosť 150 kg
  • minimálne rozmery a nízke obstarávacie náklady

Ako profesionálni športovci

Závesný posilňovací systém bol vyvinutý americkými vojenskými jednotkami, ktoré ho využívajú pri svojich náročných tréningoch. Vo svete využívajú cvičenia s vlastnou váhou aj profesionálni športovci či vojenské a policajné oddiely. Zapojte sa aj vy do cvičenia s týmto skvelým viacúčelovým posilňovacím systémom, ktoré vám pomôže v udržaní alebo zlepšení vašej kondície.

Maximálne efektívny

Najväčšou výhodou pri cvičení s touto pomôckou je zapájanie kostrového svalstva, ktoré nám pomáha udržiavať stabilitu tela v prirodzenej polohe. Kombinácia vlastnej váhy tela a zvieraného uhla s podložkou ovplyvňuje výslednú intenzitu cvičenia. Dokonale si precvičíte a zapojíte svaly, o ktorých ste doteraz nevedeli. Pravidelným cvičením zlepšíte koordináciu, pretože každý cvik je vykonávaný pomocou spevnenia svalov celého tela a rovnováhy.

Kvalitné spracovanie a jednoduchá montáž zaisťujú veľkú bezpečnosť pri cvičení. Zvýšenie efektivity posilnenia svalstva možno dosiahnuť použitím záťažovej vesty a iných cvičebných pomôcok. Tento MTF závesný systém je opatrený kovovou karabínou pre ľahké a rýchle upevnenie a kovovými prackami pre nastavenie dĺžky popruhov od 145 do 248 cm. Komfortné použitie zaistí mäkké úchopy pre ruky a nohy.

Maximálna nosnosť popruhov dosahuje hodnôt až 150 kg. Využite tak aj vy možnosť vlastniť naozaj efektívnu posilňovaciu pomôcku, ktorá sa pýši nízkymi obstarávacími nákladmi, skladnosťou a možnosťou umiestnenia takmer kdekoľvek. Jednoduchá inštalácia umožňuje precvičenie svalov doma, vonku v prírode aj na športoviskách.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna, Žltá

Nosnosť

Nosnosť 150 kg

Príchytka na dvere

Príchytka na dvere Áno
Kód:  SPT10169
Produktové číslo:  8595042734935
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13