Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

MOVit L-Arginin base, 90 vegetariánskych kapsúl

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,49 €

MOVit L-Arginin base, 90 vegetariánskych kapsúl

Výživový doplnok MOVit L-Arginin base vo forme vegetariánskych kapsúl. Arginín je semi-esenciálna aminokyselina. V tele sa z nej syntetizuje napríklad oxid dusnatý. Zvýšená hladina v tele je spojená s efektívnejším zásobením svalov živinami. Optimálny prísun L-arginínu je kľúčový pre športový výkon, a preto je veľmi obľúbený u vytrvalostných športovcov.

L-arginín pomáha telu vytvárať bielkoviny a otvára (rozširuje) krvné cievy. Užívanie perorálneho L-arginínu môže zlepšiť sexuálne funkcie u mužov s erektilnou dysfunkciou spôsobenou fyzickou príčinou. L-arginín si telo nedokáže za určitých podmienok vytvoriť samo, preto je nutné doplniť ho stravou alebo formou doplnku stravy.

  • má vplyv na produkciu oxidu dusnatého
  • 500 mg v jednej dávke
  • príjemná forma v kapsulách

Obsah aktívnych látok v 1 kapsule a v 4 kapsulách: 
L-arginín 500 mg 2 000 mg
Referenčná hodnota príjmu nie je stanovená

Odporúčané denné dávkovanie:
2 kapsuly pred a 2 kapsuly po fyzickej aktivite.

Upozornenie:
Nie je náhradou pestrej stravy. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Dbajte na rôznorodú a vyváženú stravu a zdravý životný štýl. Skladujte a uchovávajte v suchu a tme pri teplote +4 až +25 °C, chráňte pred teplom, mrazom a priamym slnečným žiarením. Uchovávajte mimo dosahu detí!

Zloženie

L-arginine hydrochlorid, oxid křemičitý a stearát hořečnatý rostlinného původu (protispékavé látky), HPMC kapsle (hypromelóza), guma gellan

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Bez pridaného cukru

Skladovacia teplota

Teplota skladovania od 4 °C
Teplota skladovania do 25 °C

Druh aminokyseliny

Aminokyselina Arginín

Forma

Forma Kapsuly

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 90
Obal Nádoba
Počet kusov v balení 20 ks

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Účinok

Účinok Na lepší športový výkon
Pre časť tela Svaly

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Arginín
Kód:  SPTmoe076
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594202101365

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01