Obnoviť stránku

MOVit Trávenie – Močové cesty – Črevá, 90 kapsúl

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

MOVit Trávenie – Močové cesty – Črevá, 90 kapsúl

Kadamovník obyčajný prispieva k normálnemu zdraviu močových ciest a obličiek. Má vplyv na tráviaci trakt, nervový systém, respiračné a kardiovaskulárne zdravie. Kardamóm podporuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu – imunitný systém. Pamajorán obyčajný je významný antioxidant. Prispieva k normálnej činnosti kardiovaskulárneho systému, normálnemu krvnému tlaku,na normálnu funkciu horných dýchacích ciest,na normálnu činnosť pečene,pri normálnej funkcii žlčníka,na normálnu funkciu črevného traktu a žalúdka a na prirodzenú obranyschopnosť.Prispieva k tvorbe mlieka, k normálnemu duševnému výkonu a k zdravému a kvalitnému spánku.  Rozchodnica ružová alebo Rhodiola rosea zvyšuje odolnosť nervového systému pri únave a strese.  Pôsobí na kognitívnu a duševnú výkonnosť.Podporuje aj kondíciu a fyzický výkon.Zároveň pôsobí ako antioxidant a podporuje normálne trávenie, srdce a cievny systém.Cordyceps alebo Húsenica čínska je jedinečný doplnok stravy, ktorý obsahuje vysoko účinné extrakty liečivých húb a bylín.Včelia materská kašička má pozitívny vplyv na imunitný systém, ďalej priaznivo pôsobí na hormonálnu aktivitu. V balení doplnku stravy MOVit Trávenie – Močové cesty – Črevá nájdete 90 kapsúl s rastlinnými extraktmi.


Obsah účinných látok

Denná dávka (1 kapsula):
Kardamón malabarský (Elettaria cardamomum) extrakt 4 : 1 z plodov – 100 mg
Pamajorán obyčajný (Origanum vulgare) extrakt 4 : 1 z celej rastliny – 100 mg
Rozchodnica ružová (Rhodiola rosea) extrakt 4 : 1 z koreňa (obsah rosavínu 3 %) – 100 mg
Húsenica čínska (Cordyceps sinensis) extrakt 10 : 1 z celej huby – 100 mg
Lyofilizovaná včelia materská kašička – 50 mg

Odporúčané dávkovanie

1 kapsula denne.Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.


Upozornenie a skladovanie

Výživový doplnok neslúži ako náhrada pestrej a vyváženej stravy.Ukladajte mimo dosahu detí.Tehotné a dojčiace ženy užívajú po dohode s lekármi.

Skladovanie:Skladujte v suchu a pri teplote od 4 do 25 °C, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia.



Zloženie

Kardamovník obyčajný (Elettaria cardamomum) extrakt 4:1 z plodov, Dobromyseľ obyčajná (Origanum vulgare) extrakt 4:1 z celej rastliny, Rozprevádzkanica ružová (Rhodiola rosea) extrakt 4:1 z koreňa (obsah rosavinu 3%), Húsenica čínska (Cordyceps sinensis) extrakt 10:1 z celej huby, Lyofilizovaná včelia materská kašička, plnidlo: mikrokryštalická celulóza; protispekacie látky: stearan horečnatý, oxid kremičitý, obal kapsuly (želatína, červený oxid železitý, žltý oxid železitý, čierny oxid železitý, kyselina octová, polyetylénglykol)

Parametre a špecifikácia

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky rozchodnica ružová

Účinok

Účinok Na posilnenie imunity, Na trávenie a zažívanie
Pre časť tela Črevá, Obličky, Močové cesty

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Kapsuly

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 90
Obal Nádoba
Počet kusov v balení 20 ks

Vlastnosti

Vlastnosti Bez pridaného cukru

Skladovacia teplota

Teplota skladovania od 4 °C
Teplota skladovania do 25 °C
Kód:  SPTmoe005
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594202100191

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09