Obnoviť stránku

MedPharma Vitamín C 1 200 mg – šípky, vitamín D, zinok – 67 tbl.

5 2 hodnotení
7,90 €

MedPharma Vitamín C 1 200 mg – šípky, vitamín D, zinok – 67 tbl.

Výživový doplnokMedPharma Vitamín C 1 200 mg – šípky, vitamín D, zinok obsahuje vitamíny C, D a zinok, ktoré podporujú správnu funkciu imunitného systému. Vitamín C navyše prispieva k zníženiu miery únavy a vyčerpania ak normálnej tvorbe kolagénu.

Odporúčané dávkovanie:
1 tableta 1× denne
Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie.

Upozornenie:
Nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Dbajte na vyváženú stravu a zdravý životný štýl. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Uchovávajte mimo dosahu detí! Ukladajte v suchu a tme pri teplote +4 až +25 °C.


Zloženie

L-askorbová kyselina, plnidlo (mikrokryštalická celulóza), stabilizátory (hydroxypropylmetylcelulóza, polydextróza), glukónan zinočnatý, protispekavé látky (oxid kremičitý, horečnaté soli mastných kyselín, talok), pomarančovník horký (Citrus aurantium L. ) plod, extrakt z plodov ruže svraskalé (Rosa rugosa Thunb. ),  leštiaca látka (polyvinylalkohol), zvlhčujúce látky (polyetylénglykol, kyselina vínna L+), cholekalciferol, farbivo (oxid železa žltý).

Parametre a špecifikácia

Minerály

Druh minerálu Zinok

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Tablety
Množstvo účinnej látky (mg) 1 200 mg (1 200 000 μg)

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 67

Typ

Typ Vitamíny

Vitamíny

Druh vitamínu Vitamín C, Vitamín D
Kód:  SPTvit027
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594045476125
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03