Obnoviť stránku

Šortky McDavid Cross CompressionTM čierne XL

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Šortky McDavid Cross CompressionTM čierne XL

Kompresné šortky s exkluzívnou technológiou McDavid Cross Compression, ktorá ohrieva a stabilizuje svaly na princípe napodobňovania metódy odberu, ktorú používajú napríklad športoví tréneri a iné športy. Používaním svojho oblečenia touto technikou sa vyhnete nepríjemným zraneniam zadného stehna a svalov svalov. Môže tiež slúžiť ako tepelný zábal na ošetrenie kyčelných flexorov.
Vysoko odolný a priedušný materiál dokonale prilieha k telu bez obmedzenia pohybu. Technológia hDc na ovládanie vlhkosti reguluje telesnú teplotu s optimálnym transportom vlhkosti a zvýšenou ventiláciou, ktorá vám dáva pocit sucha. Šesťbodové ploché zaistenie zvyšuje pevnosť ševu a ráfika.
farba:
čierna
materiál:
80% nylon, 20% elastan
Veľkosť (obvod pásu):
XL (95 - 105 cm)

Kód:  SPT2206
Produktové číslo:  29369108240

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14