Obnoviť stránku

McDavid Cross CompressionTM Shorts Black L

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

McDavid Cross CompressionTM Shorts Black L

Kompresné kraťasy s exkluzívnou McDavid Cross Compression technológiou, ktorá zahrieva a stabilizuje svaly na princípe napodobenia tejpovacie metódy používané napríklad trénerov v atletike a ostatných športov. Vďaka používaniu oblečenie s touto technikou predídete nepríjemným zranením zadných stehenných a sedacích svalov. Tiež môže poslúžiť ako tepelný zábal pre liečbu bedrových flexorov.
Vysoko odolný a priedušný materiál dokonale priľne k telu, bez vás obmedzoval v pohybe. hDc Moisture Management Technology (technológia riadenia vlhkosti) reguluje telesnú teplotu vďaka optimálnemu transportu vlhkosti a zvýšenú ventiláciou, ktorá vám dáva pocit sucha. Šestipramenné ploché zabezpečenie zvyšuje pevnosť švov a rámov.
Farba:
čierna
Materiál:
80% Nylon, 20% Elastan
Veľkosť (obvod pása):
L (85 - 95 cm)

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Veľkosť L
Kód:  SPT2205
Produktové číslo:  29369108233

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16