Obnoviť stránku

McDavid Bio-Logix Knee Brace Left 4200, čierna L

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
155,90 €

McDavid Bio-Logix Knee Brace Left 4200, čierna L

Doprajte kolenu tú maximálnu oporu a podporte jeho zdravé hojenie. Hoci ortéza McDavid Bio-Logix Knee Brace pevne stiahne potrebné miesto, nebude vás nijako obmedzovať v bežnom pohybe. Kompresný návlek McDavid pôsobí priaznivo na cirkuláciu krvi. Bočné opierky zabezpečujú pohodlie aj pri dlhodobom nosení. Ortézy McDavid Bio-Logix Knee Brace sú špeciálne prispôsobené pre pravú alebo pre ľavú nohu.

Kľúčové vlastnosti ortézy McDavid Bio-Logix Knee Brace

  • Čierna neoprénová ortéza McDavid Bio-Logix s kompresným návlekom
  • Knee Brace urýchľuje hojenie po zranení či operácii
  • McDavid stimuluje cirkuláciu krvi vďaka kompresnému návleku
  • Najvyšší stupeň pomoci – 3
  • Materiál je priedušný a nešmýka sa
  • Ortéza McDavid Bio-Logix Knee Brace je vhodná aj na dlhodobé nosenie

Urýchlite rekonvalescenciu s tou najpevnejšou ortézou značky McDavid Bio-Logix

Nasadenie aj zloženie ortézy McDavid Bio-Logix Knee Brace je veľmi jednoduché. Na kompresný návlek sa pripevní samotná ortéza, čím dôjde k pevnému zafixovaniu. Tlak, ktorý návlek vyvíja, napomáha hojeniu a urýchľuje ho. Zároveň nezamedzí prietoku krvi. Ortéza McDavid BopLogix neobmedzuje prirodzený rozsah pohybu. Stupeň podpory 3 je tým najpevnejším, čo môžete svojej nohe poskytnúť. Ortéza McDavid Bio-Logix Knee Brace je vhodná pri veľkej nestabilite a po operáciách väzov a šliach.

Priedušná ortéza McDavid Bio-Logix Knee Brace pevne drží na mieste

Precízna kombinácia pevných a mäkčených materiálov poskytuje to najlepšie pohodlie. Ortéza McDavid Knee Brace je tiež dobre priedušná, aby sa v nej nepríjemne nepotila noha. Umývateľná podšívka disponuje kanálikmi, ktorými prúdi vzduch. Technológia Sleeve-Lock ortézu McDavid Bio-Logix Knee Brace pevne udržuje na mieste celý deň a zabráni tomu, aby sa posúvala. V prípade potreby ju ručne vyperte a nechajte samovoľne uschnúť.


Parametre a špecifikácia

Časť tela

Určenie Na koleno

Veľkosť

Veľkosť L
Kód:  SPTspin10
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  29369138711
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09