Obnoviť stránku

MATRIX S-Drive Performance Trainer

Príslušenstvo k tovaru

MATRIX S-Drive Performance Trainer

Patrí pobyt v posilňovni a zdokonaľovanie vašej postavy k neodmysliteľnej časti vášho života? Radi si dáte poriadne do tela? Či už patríte medzi výkonných športovcov či máte radi pohyb všeobecne, tento stroj vás milo prekvapí a uspokojí vaše náročné požiadavky na tréning. Spoločnosť MATRIX prichádza s unikátnym viacúčelovým strojom S-Drive, s ktorým budete mať perfektnú kondíciu a nové telo. Vzh)ľadom k tomu, že nie je potrebné ho pripojiť do elektrickej siete, môžete tohto obra postaviť tam, kde nebude nikomu prekážať.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoko záťažové nastaviteľné popruhy
  • 2vrstvý komerčný pás Habasit
  • Sedem stupňov sklonu
  • Ideálne pre budovanie sily
  • Brzdiaci mechanizmus s nastaviteľným odporom
  • Tréning vo všetkých smeroch pohybu
  • Rýchlosť bez limitu
  • Efektívne tréningový progres

Dokonalý vo všetkých smeroch

Stroj ponúka multifunkčné a veľmi ľahko nastaviteľné popruhy, sedem stupňov sklonu a kombinácii smerov pohybu aj zmenu intenzity, vďaka čomu dochádza k extrémne efektívnemu tréningovému progresu. Trénerom a inštruktorom športu napomáha nastavovať optimálnu intenzitu záťaže špeciálny brzdiaci mechanizmus, ktorý sa prispôsobí schopnostiam a potrebám športovcov. 

Dynamický tréning

Aktívne zapojenie hornej polovice tela je neoddeliteľnou súčasťou elitného atletického tréningu. K tomu vám pomôžu aj multifunkčné, veľmi ľahko nastaviteľné popruhy, ktoré umožňujú využiť prístroj S-Drive v plnej sile. Popruhy garantujú dokonalú bezpečnosť pri plnej intenzite tréningu a tým zaisťujú správnu formu pohybu. Výhodou stroja je tréning vo všetkých smeroch pohybu. Môžete vyraziť vpred, vzad alebo cvičiť bokom a kedykoľvek podľa potreby pozície meniť. Po celej ploche platformy sa nachádzajú madlá, ktoré umožňujú rýchle a bezpečné zmeny pohybu.  

Šprinty aj požadovaný odpor

Unikátny stroj S-Drive ponúka sedem stupňov sklonu, ktoré spolu so špičkovou odrazovou plochou a optimálnou záťažou vytvárajú tie najlepšie podmienky pre rozvoj svalovej sily a dynamickosti. Tréning šprintu bude stáť za to, nech už ho zvolíte po rovine alebo do kopca. Na svoje si prídu aj športovci, ktorí vyhľadávajú tréning s pneumatikou či padákom pre zvýšenie odporu. Požadovaný odpor v čase tréningu imituje unikátny brzdiaci mechanizmus. Môžete tak trénovať kedykoľvek bez ohľadu na počasie či voľnú atletickú dráhu. Neváhajte a kúpte si aj napriek vyššej obstarávacej cene tento super stroj a nebudete ľutovať.

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 123 kg

Typ

Typ Bezmotorový

Nosnosť

Nosnosť 182 kg

Celkový rozmer

Šírka 88 cm
Výška 150 cm
Hĺbka 195 cm
Kód:  SPTif0264
Produktové číslo:  S-drive

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11