Obnoviť stránku

Magnezum Dead Sea Da Vinci Academia tbl. 100 + 40

5 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,90 €

Magnezum Dead Sea Da Vinci Academia tbl. 100 + 40

Výživový doplnok Magnezum Dead Sea Da Vinci Academia prináša silu horčíka z Mŕtveho mora. Prípravok s unikátnou kombináciou prírodného horčíka z Mŕtveho mora s vitamínmi B6 a B12 vo výhodnom balení 100 + 40 tabliet.

Hlavné benefity:

  • Horčík, vitamín B6 a B12 na zníženie únavy a vyčerpania
  • Na odolnosť voči stresu, nervozite a podporu koncentrácie (horčík prispieva k normálnej nervovej a psychickej činnosti)
  • Horčík na normálnu činnosť svalov (napr. pri častých kŕčoch)

Odporúčané dávkovanie: 
Dospievajúci od 12 rokov, dospelí, tehotné a dojčiace ženy dlhodobo 1 tableta denne. Na intenzívny účinok pri fyzickej alebo psychickej záťaži krátkodobo 2 tablety denne. Užívajte po jedle a zapite dostatočným množstvom tekutiny. 

Upozornenie: 
Ukladajte mimo dosahu detí. Výrobok nie je určený pre deti do 12 rokov. Neodporúča sa užívať pri precitlivenosti na niektorú obsiahnutú zložku. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Nadmerná konzumácia môže spôsobovať preháňavé účinky. 

Zloženie

V 2 tabletách: Horčík (oxid horečnatý zo soli z Mŕtveho mora) 440 mg 116 % RHP*, Vitamín B6 (pyridoxín hydrochlorid) 4 mg 286 % RHP*, Vitamín B12 (kyanokobalamín) 10 mcg 400 % RHP*.
RHP* - referenčná hodnota príjmu.
Horčík (získaný zo zdroja: oxid horečnatý zo soli z Mŕtveho mora); spevňujúca látka: mikrokryštalická celulóza; protispekavá látka: stearan horečnatý; vitamín B6 (pyridoxín hydrochlorid), vitamín B12 (kyanokobalamín), poťah: hydroxypropylmetylcelulóza, polyvinylalkohol.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Minerály

Minerály

Druh minerálu Magnézium
Forma horčíka oxid horečnatý

Účinok

Účinok Na posilnenie imunity, Na únavu a vyčerpanie, Na stres a nervy
Pre časť tela Svaly

Určenie

Pre koho Pre dospelých, Pre deti
Deti od veku 12 rokov (144 mesiacov)

Forma

Forma Tablety
Množstvo účinnej látky (mg) 220 mg (220 000 μg)

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 140
Obal Škatuľka, blister

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Horčík
Kód:  SPTdstr012
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4730850

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18