Obnoviť stránku

Lifefit Counter Rope

3,3 12 hodnotení
5,99 €

Lifefit Counter Rope

Či už chcete lepšiu kondičku, krajšie nohy alebo sa len natiahnuť v obmedzených priestoroch vášho domova, potom by vám rozhodne nemala chýbať táto klasika medzi cvičebnými pomôckami. Švihadlo je totiž vskutku všestranný pomocník na kondičné cvičenie, na tréning dýchania a na cvičenie na podporu pohybu kĺbového aparátu.

Švihadlo Lifefit Counter Rope je vybavené mechanickým počítadlom, ktoré vám poskytuje presné informácie o vami podanom výkone. Švihadlo vyrobené z PVC meria 280 cm, ale je možné ho jednoducho skrátiť na požadovanú dĺžku. Penové rúčky sú tvarované tak, aby umožnili pohodlný úchop a svižnú manipuláciu so švihadlom. Švihadlo je vyrobené zo zdravotne nezávadných materiálov.

Parametre švihadla

  • Dĺžka: 280 cm (možno skrátiť)
  • Materiál: zdravotne nezávadné PVC
  • Ergonomicky tvarované rukoväte
  • Mechanické počítadlo na meranie vášho výkonu
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Dĺžka

Dĺžka švihadla 280 cm

Materiál

Materiál Plast

Vlastnosti

Typ Klasické
Kód:  SPT5458
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4891223101386
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19