Obnoviť stránku

Lifefit Body trainer

4,7 33 hodnotení
27,90 €

Lifefit Body trainer



Tento vynikajúci viacúčelový posilňovací systém dokáže efektívne posilňovať svalstvo celého tela pomocou vašej vlastnej hmotnosti. Systém sa skladá z popruhov, karabín a praciek, vďaka ktorým sa dajú ľahko pripevniť na dvere, strom či iný oporný bod pre bezpečné posilňovanie. Posilňovací systém umožňuje efektívne posilňovať svalstvo celého tela. Počas cvičenia vždy cvičíte iba s váhou vlastného tela. Kombinácia vlastnej váhy tela a zvieraného uhla s podložkou ovplyvňuje výslednú intenzitu cvičenia. Multitrainer precvičí a zapojí aj svaly, o ktorých ste doteraz nevedeli. Pravidelným cvičením výborne precvičíte koordináciu tela, pretože každý cvik je vykonaný pomocou spevnenia svalov celého tela a rovnováhy. Kvalitný dizajn a jednoduchá montáž zaisťujú veľkú bezpečnosť pri cvičení.

Závesný posilňovací systém bol vyvinutý americkými vojenským jednotkami, ktorí ho využívajú pri svojich náročných tréningoch. Vo svete využívajú cvičenie s vlastnou váhou aj profesionálni športovci, vojenské a policajné oddiely. Zapojte sa aj vy do cvičenia s týmto skvelým viacúčelovým posilňovacím systémom na udržanie a zlepšenie vašej kondície.


Hlavné prednosti:

  • Efektívne posilňovanie všetkých svalových partií
  • Jednoduchá a rýchla inštalácia
  • Univerzálny systém pripevnenia umožňuje využitie doma, v posilňovni, v prírode alebo na dovolenke
  • Úchopy na ruky sú opatrené penovými držadlami
  • Nosnosť 150 kg

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna, Zelená

Nosnosť

Nosnosť 150 kg

Príchytka na dvere

Príchytka na dvere Áno

Materiál držadla

Materiál držadla Guma

Rozmery

Minimálna dĺžka popruhov 75 cm
Maximálna dĺžka popruhov 150 cm
Kód:  SPT2001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4891223101034

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12