Obnoviť stránku

Lezyne Mega XL GPS Black

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
145,90 €

Lezyne Mega XL GPS Black

Zapálený cyklista, ktorý sa rád kochá svojím výkonom, by nemal byť ochudobnený o tachometer na bicykel Lezyne. Ponúkaný cyklocomputer využíva bezdrôtový prenos dát. Výhodou je jednoduché inštalovanie, pôsobí aj estetickejšie ako drôtové typy a tiež nehrozí, že sa kábel v teréne pretrhne. Spojenie s mobilným telefónom je umožnené pomocou ANT+, Bluetooth a USB technológie. Cyklopočítač je kompatibilný s operačným systémom iOS a Android. Všetky potrebné informácie nájdete na dobre čitateľnom displeji, ktorého uhlopriečka je 2,7". Na upevnenie cyklocomputera nie je potrebné nič dokupovať, súčasťou balenia je praktický držiak. Batéria, ktorá poháňa cyklocomputer, vám vydrží maximálne 48 h. Rozmery produktu majú 78,3 × 57,5 × 26,6 mm (v × š × h). Tachometer na bicykel s navigáciou Lezyne váži 83 g.

Cyklocomputer Lezyne Mega XL GPS Black ...

Hlavné prednosti cyklopočítača Lezyne Mega XL GPS Black

  • Tachometer na bicykel s navigáciou Lezyne je praktickým doplnkom na bicykel
  • Žiadne káble navyše vďaka bezdrôtovému cyklocomputeru
  • Displej s uhlopriečkou 2,7"
  • Spojenie s mobilným telefónom je umožnené pomocou ANT+, Bluetooth a USB technológie
  • Komunikuje s operačným systémom iOS a Android
  • Informuje o aktuálnej, priemernej a maximálnej rýchlosti
  • Nechýbajú ani informácie o celkovej prejdenej vzdialenosti
  • Sledovať môžete aj aktuálny a celkový čas jazdy
  • Automatické zapnutie alebo vypnutie vďaka funkcii autostart/stop
  • Cyklocomputer Lezyne prekvapí vodoodolnosťou
  • Dodávaný spoločne s držiakom na pripevnenie
  • Pri bežnom používaní dosiahne výdrž batérie maximálne 48 h
  • Praktická funkcia GPS vás vždy dovedie do cieľa
  • Zobrazuje notifikácie z telefónu
  • Je vybavený teplomerom
  • Zaznamenáva informácie o trase, ktorú ste prešli
  • Dokáže snímať kadenciu vášho šliapania
  • S funkciou výpočtu kalórií
  • Cyklocomputer Lezyne meria 78,3 × 57,5 × 26,6 mm (v × š × h)
  • Farba výrobku je čierna
  • Váži 83 g
  • Modelový rad: Lezyne Mega

Cyklocomputer Lezyne nadchne zaujímavými funkciami

Cyklocomputer s navigáciou Lezyne vyniká praktickými funkciami, ktoré prídu vhod každému cyklistovi. Pri rozjazde alebo zastavení nie je potrebné používať žiadne tlačidlá, prístroj sa sám zapne alebo vypne vďaka funkcii autostart/stop. Cyklopočítač zobrazuje aktuálnu, maximálnu a priemernú rýchlosť. GPS vám vždy nájde správnu cestu vašej jazdy. Na displeji uvidíte notifikácie zo svojho mobilného telefónu. Vždy budete mať prehľad o aktuálnej teplote vzduchu, pretože aj s týmto si prístroj hravo poradí. Ak je pre vás podstatný čas strávený na bicykli, všetko potrebné zistíte vďaka funkcii celkového a aktuálneho času jazdy. Nechýba ani informácia o tom, akú celkovú vzdialenosť ste už prešli. Je vodoodolný a nie je potrebné ho schovávať ani pri daždi. Ponúkaný výrobok je vhodný aj pre všetky typy elektrobicyklov.

Tachometer na bicykel Lezyne pomôže zlepšovať váš výkon

Tachometer na bicykel s navigáciou Lezyne je vybavený aj zaujímavými funkciami, ktoré vás namotivujú k tomu, aby ste zlepšili svoj výkon. Tréningový denník je ideálny pre každého cyklistu, ktorý berie tento šport vážne a túži po neustále lepšom a lepšom výkone. Určite tiež oceníte funkciu záznamu trasy, vďaka ktorej budete mať uloženú prejdenú trasu, ktorú si potom budete môcť v pokoji preštudovať a vyhodnotiť. Meria vydanú energiu a vy tak budete mať prehľad, koľko kalórií ste jazdou spálili. Cyklocomputer s kadenciou meria rýchlosť šliapania a tým monitoruje náročnosť jazdy. Môže fungovať podobne ako otáčkomer v aute a pomáhať tak voliť rýchlostný stupeň na vašej prehadzovačke. Zabudovaný výškomer vám poskytne informáciu o prekonávanej výške počas jazdy predovšetkým v horách. Rovnako vám neunikne, do akej nadmorskej výšky ste úspešne vyšli.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Vodoodolná, Kompatibilný s elektrobicyklami

Funkcie

Funkcie Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Záznam trasy, Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, Tréningový denník, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Meranie tepovej frekvencie, Výpočet kalórií

Výbava

Súčasť balenia Držiak

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS Android, iOS
Konektivita Bluetooth, ANT+, USB

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS Android, iOS
Konektivita Bluetooth, ANT+, USB
Prenos dát Bezdrôtový

Funkcie

Funkcie GPS, Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Autoštart/stop, Notifikácie z mobilu, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Držiak súčasťou, Kompatibilný s elektrobicyklami, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Vodoodolnosť, Aktuálny čas jazdy, GLONASS, Meranie tepu, Max. rýchlosť, Tréningový denník

Snímače

Snímače v balení Bez snímačov

Výdrž batérie

Max. výdrž batérie 48 h
Bežná výdrž batérie 48 h

Rozmery

Šírka 57,5 mm
Uhlopriečka displeja 2,7 " (68,58 mm)
Výška 78,3 mm
Hĺbka 26,6 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 83 g

Farba puzdra

Farba puzdra Čierna
Kód:  WEAlez02
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1-GPS-MEGAXL-V104
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02