Obnoviť stránku

LAMAX S7500 Plus

4,2 34 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
449,90 €

LAMAX S7500 Plus

Elektrická kolobežka Lamax E-Scooter S7500 Plus s dojazdom až 25 km

Kam je peši ďaleko, tam budete s elektrickou kolobežkou E-Scooter S7500 Plus za pár minút. Vychutnajte si mesto z inej perspektívy. Bez kolón, bez plnej MHD, zato s rýchlosťou až 25 km/h. Cestujete aj na väčšie vzdialenosti? Elektrokolobežku v sekunde zložíte a naskočíte s ňou do autobusu. 8,5″ bezdušové pneumatiky navyše nikdy neprepichnete a pritom ľahko zvládnu každú nerovnosť. Silná kotúčová brzda a svetlá LED sa v uliciach postarajú o bezpečnú jazdu pre všetkých účastníkov.

Rýchla cesta do školy aj do práce

Odpichnite sa a môžete svišťať rýchlosťou až 25 km/h. Na výber máte dva jazdné režimy – eko a športový. 350 W motor vás bez problémov vytiahne aj na kopec a vďaka ekologickej rekuperácii pri každom zabrzdení sa automaticky dobíja šťava. Maximálny dojazd s hranicou 25 km bohato stačí na zdolanie cesty do práce, školy a za záľubami. Na parádne čitateľnom displeji tiež vždy budete vidieť, akou rýchlosťou idete a ako je na tom batéria. 

S e-kolobežkou Lamax E-Scooter S7500 Plus dorazíte vždy bezpečne do cieľa

O nečakané situácie pri jazde v meste nie je nikdy núdza, preto má mestská kolobežka E-Scooter S7500 Plus kompletnú bezpečnostnú výbavu. Základom je kvalitná brzda s vysokou účinnosťou. Konkrétne je použitá špičková kotúčovka, ktorá oproti elektrickej brzde brzdí hneď, ako stlačíte páčku. Zadné LEDkové svetlo pri brzdení varovne bliká, takže všetci vedia, že zastavujete. Predná LEDka zase posvieti na cestu, keď vyjdete za tmy. A ochrana proti nežiaducemu rozjazdu chráni všetkých vokolí.

Skvelá výbava do mestskej džungle

Mobilná appka, malá hmotnosť, pogumovaná doska alebo tempomat – pár dôvodov, prečo si vybrať street kolobežku Lamax E-Scooter S7500 Plus. V aplikácii vidíte stav batérie a môžete elektrokolobežku zamknúť. S váhou 13 kg ju ľahko prenesiete, kam potrebujete. Tempomat oceníte pri dlhšej jazde, pretože nemusíte stláčať plyn. Kvalitná doska sa nešmýka, tlmí vibrácie a ľahko sa umýva. Jednoducho ideálny starter pack pre váš život a pohyb v meste.

Elektrická kolobežka Lamax E-Scooter S7500 Plus

25 km dojazd vďaka Smart Power Managmentu

S takou porciou kilometrov to cestou z práce alebo zo školy môžete vziať pokojne okľukou. Alebo si urobiť výlet. Vďaka Smart Power Managementu z e-kolobežky Lamax E-Scooter S7500 Plus vyžmýkate oveľa viac ako pri konkurencii s obdobnými parametrami.

Elektrická kolobežka Lamax E-Scooter S7500 Plus

Kolobežka pre dospelého Lamax E-Scooter S7500 Plus má silný 350 W motor a zvládne aj stúpanie

Rýchla akcelerácia a zdolávanie kopcov sú pre elektrickú kolobežku Lamax E-Scooter S7500 Plus samozrejmosťou. S pomocou vyššieho výkonu 350 W sa nezastavíte ani na 15° kopci. Na tých prudších sa nebojte kolobežke trochu pomôcť, baterka vám bude vďačná.

Elektrická kolobežka Lamax E-Scooter S7500 Plus

Maximálna rýchlosť až 25 km/h

Prepnite na športový režim, vychutnajte si jazdu rýchlosťou až 25 km/h a vyhnite sa kolónam. V meste dôjdete s e-kolobežkou Lamax E-Scooter S7500 Plus všade raz dva.

Elektrická kolobežka Lamax E-Scooter S7500 Plus

8,5“ kolesá, ktoré sa nedajú prepichnúť

Pumpičku môžete pokojne nechať doma, v prípade kolobežky do mesta Lamax E-Scooter S7500 Plus totiž defekt nehrozí. 8,5″ bezdušové pneumatiky nikdy nedostanú defekt, vďaka čomu si zaistíte hladkú jazdu na akomkoľvek povrchu.

Elektrická kolobežka Lamax E-Scooter S7500 Plus

Veľká 7 500 mAh batéria s rekuperáciou

Pretiahnite si každú jazdu na mestskej kolobežke Lamax E-Scooter S7500 Plus vďaka rekuperácii. Počas jazdy z kopca a brzdenia sa časť energie vracia späť do veľkokapacitnej 7 500 mAh baterky. Efektívne a ekologické.

Elektrická kolobežka Lamax E-Scooter S7500 Plus

Kolobežka pre dospelých Lamax E-Scooter S7500 Plus s kotúčovou brzdou

Účinná kotúčovka vás spoľahlivo zastaví po pár metroch. Ovláda sa mechanickou páčkou, takže nedochádza k žiadnemu oneskoreniu a street kolobežka Lamax E-Scooter S7500 Plus začne brzdiť ihneď po stlačení.

Elektrická kolobežka Lamax E-Scooter S7500 Plus

Mobilná appka

Majte svoju elektrickú kolobežku pod palcom. Z mobilnej appky ju ľahko zamknete, nastavíte tempomat, upravíte maximálnu rýchlosť, alebo skontrolujete dojazd, štatistiky a počet najazdených kilometrov.

Elektrická kolobežka Lamax E-Scooter S7500 Plus

Automatický tempomat

Po desiatich sekundách jazdy nad nastavenou rýchlosťou sa zapne tempomat, takže môžete pustiť plyn – e-kolobežka pôjde sama, kým nepribrzdíte. Ideálne na rovné úseky napríklad na cyklotrase. Tempomat môžeš kedykoľvek vypnúť v aplikácii.

Elektrická kolobežka Lamax E-Scooter S7500 Plus

Maximum pohodlia na elektrokolobežke Lamax E-Scooter S7500 Plus

Jazda nie je len o tom, dostať sa do cieľa. Pre maximálny komfort je možné riadidlá umiestniť do vyššej polohy. Navyše je pridaná poistka proti nežiaducemu rozjazdu, ktorá zaistí, aby mestská kolobežka Lamax E-Scooter S7500 Plus nevystrelila vpred, ak omylom stlačíte plyn. Motor sa aktivuje až od 5 km/h, stačí sa tak odraziť a ísť.

Elektrická kolobežka Lamax E-Scooter S7500 Plus

Reflexné prvky kolobežky do mesta Lamax E-Scooter S7500 Plus

K hlavnému svetlu LED sú pridané ešte bezpečnostné reflexné pásky na bokoch kolies, ktoré spoločne so zadným svetlom zaručia, že vás v noci nikto neprehliadne.

Elektrická kolobežka Lamax E-Scooter S7500 Plus

Kolobežka pre dospelého má LCD displej

Na displeji elektrokolobežky Lamax E-Scooter S7500 Plus máte všetko, čo potrebujete – rýchlosť, stav batérie a zvolený jazdný režim.

Elektrická kolobežka Lamax E-Scooter S7500 Plus

Vydarený dizajn a ABS povrch

Štýl je jedna vec, použiteľnosť druhá. Pri návrhu street kolobežky Lamax E-Scooter S7500 Plus bolo myslené na obe, preto majú riadidlá aj doska protišmykovú ABS úpravu pre ten najlepší grip a jednoduchú údržbu.

Elektrická kolobežka Lamax E-Scooter S7500 Plus

ECO a Šport režim

S voľbou režimu si vždy zvolíte rýchlosť, ktorú aktuálne potrebujete. Ak sa ponáhľate, hodíte tam Šport a idete až 25 km/h. S ECO režimom si zase predĺžite dojazd na maximum. Všetko sa dá ešte upravovať priamo v aplikácii.

Elektrická kolobežka Lamax E-Scooter S7500 Plus

E-kolobežka Lamax E-Scooter S7500 Plus sa rýchlo skladá

Vďaka inovovanému systému skladania je elektrická kolobežka Lamax E-Scooter S7500 Plus pevnejšia ako kedykoľvek predtým a napriek tomu rýchlo zložiteľná.

Elektrická kolobežka Lamax E-Scooter S7500 Plus

Legálna prevádzka

Kolobežka pre dospelých Lamax E-Scooter S7500 Plus spĺňa všetky náležitosti na prevádzku na pozemných komunikáciách v SR, rovnako ako napríklad bicykel. Vždy dodržujte pravidlá cestnej premávky dané legislatívou príslušného štátu. Nezabúdajte na prilbu a iné ochranné pomôcky.

Príslušenstvo a kvalitný servis mestskej kolobežky Lamax E-Scooter S7500 Plus

Rozšírte si výbavu o prilbu, bezpečnostný zámok, tašku, držiak na telefón alebo iné praktické doplnky priamo od firmy Lamax. Vďaka širokej dostupnosti všetkých náhradných dielov vždy viete, že môžete jazdiť bez starostí. V prípade servisu máte dopredu garantované ceny opráv a zároveň viete, že vám náš tím poradí, ako sa o kolobežku správne starať. Špecializovaný servis navyše obstará aj všetky mimozáručné opravy, ako napríklad jednoduchú výmenu pneumatík.

Parametre a špecifikácia

Jazdec

Určenie Pre dospelých
Odporúčaný vek od 14 rokov
Maximálna výška jazdca 190 cm
Minimálna výška jazdca 130 cm

Konštrukcia

Nosnosť 100 kg
Hmotnosť 13 kg
Materiál rámu Hliníkový
Materiál držadiel Guma
Dĺžka kolobežky 110 cm
Minimálna výška riadidiel 120 cm
Maximálna výška riadidiel 120 cm
Šírka nášľapu 15 cm
Dĺžky nášľapu 61 cm
Výška nášľapu 14 cm

Vlastnosti

Typ Mestská
Ďalšie vlastnosti Skladacia konštrukcia, Stojanček, Zvonček, Tempomat, Displej
Brzdový systém Kotúčová brzda
Farba Čierna, Tyrkysová
Osvetlenie Predné svetlo

Kolesá

Priemer predného kolesa 215,9 mm (8,5 ")
Priemer zadného kolesa 215,9 mm (8,5 ")
Materiál koliesok Guma/PU

Pohon

Výkon 350 W
Maximálna rýchlosť 25 km/h
Maximálne stúpanie 15 %

Batéria

Maximálny dojazd 25 km
Kapacita batérie 7,5 Ah
Typ batérie Lítiová
Napätie batérie 36 V

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Poľsko
Kód:  SPTlam02
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594175356274
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06