Obnoviť stránku

Konopná farma Liptov – Konopná masť mäta prémium 100 ml

15,82 €

Konopná farma Liptov – Konopná masť mäta prémium 100 ml

Poctivá konopná masť. Výroba jednej masti trvá 5 dní. Konopná masť pomáha zvlhčovať a regenerovať pokožku takmer pri všetkých kožných problémoch, ako sú psoriáza, rôzne vyrážky, akné, opary, ekzémy, bodnutie hmyzom a ďalšie. Veľkými problémami sú kŕčové žily, vredy predkolenia či hemoroidy, ktoré sú stále rozšírenejšie. Aj tu naša konopná masť regeneruje vašu pokožku. Je tiež veľmi vhodným variantom na spálenú pokožku od slnka, kedy pokožku zregeneruje a hydratuje. Masť z Konopnej farmy Liptov je vyrobená z konopného oleja a sušiny pestovanej na čistých pôdach pod Tatrami. Receptúra a spracovanie zaručujú maximálny efekt a kvalitu. Navyše sa masť na konci ešte šľahá, aby bola dosiahnutá vysoká jemnosť, čo najpríjemnejšia pre vašu pokožku. Je to poctivý domáci farmársky produkt, pri ktorom sme použili iba samé prírodné ingrediencie. Bez chemického ošetrenia, obsahuje veľké percento konope a konopného oleja.

Obsah balenia:
100 ml

Krajina pôvodu:
Slovensko

Spotreba:
Spotrebovať do: dátumu uvedeného na obale (12 mesiacov od dátumu výroby). Číslo šarže totožné s dátumom spotreby.

Návod na použitie:
Aplikujte tenkú vrstvu na určené miesto jedenkrát denne a jemne vmasírujte do pokožky. Použite lokálne maximálne na 10 % povrchu tela (napr. na polovicu chrbta alebo hornú končatinu či na polovicu dolnej končatiny, prípadne na jej celú prednú alebo zadnú stranu a pod. ). Po aplikácii si umyte ruky. Nepoužívajte na veľké plochy pokožky. Po aplikácii neprekrývať.

Bezpečnostné informácie:
Len na vonkajšie použitie. Zabráňte kontaktu s očami, sliznicami a perami. Nevhodné na podráždenú alebo citlivú pokožku. Nepoužívajte v prípade citlivosti na zložky obsiahnuté v tomto výrobku. Pred prvým použitím tohto výrobku naneste malé množstvo masti na pokožku a v prípade podráždenia pokožky, pálenia, vyrážky alebo alergickej reakcie produkt nepoužívajte. Výrobok nie je vhodný pre deti.

Skladovanie:
Výrobok uchovávajte pri izbovej teplote, na suchom mieste, mimo zdroja tepla a priameho slnečného žiarenia.

Zloženie

BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER (bambucké maslo) 50,6 %, CANNABIS SATIVA SEED OIL (konopný olej zo semien) 34,6 %, BEESWAX (včelí vosk) 11,4%, CANNABIS SATIVA LEAF EXTRACT (konopná sušina) 2 %, MENTHA PIPERITA OIL (mätový olej) 1,4%, LIMONENE, LINALOOL

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Na ekzémy
Pre časť tela Pokožka, Pleť

Forma

Forma Masť

Balenie

Objem 100 ml
Obal Nádoba so skrutkovacím vekom
Počet kusov v balení 1 ks

Podanie

Podanie Kožné

Zloženie

Vlastnosti Bez éčok
Kód:  BEkfl03
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  L1013

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17