Obnoviť stránku

Kompava Tribulus Terrestris

4,6 11 hodnotení
14,90 €

Kompava Tribulus Terrestris

Doplnok stravy Kompava Tribulus Terrestris bez príchuti predstavuje prírodný stimulant tvorby testosterónu s výrazným anabolizujúcim efektom. Je vhodný najmä pre kondičných a profesionálnych športovcov, pre výbušný typ cvičenia a všetky fyzicky náročné športy. Podporuje rast a rozvoj svalovej hmoty a urýchľuje regeneráciu po náročnej aktivite. Zvyšuje výdrž a fyzický výkon. Má priaznivý vplyv na imunitný systém a zamedzuje výskytu svalových kŕčov. Vďaka zvýšenej hladine testosterónu zlepšuje sexuálny výkon a podporuje tvorbu spermií. Anabolizér Tribulus Terrestris patrí do skupiny oficiálne najúčinnejších naturálnych stimulantov, vďaka jeho všestrannosti je hojne používaný nielen športovcami.
Aktívne látky:
V jednej kapsule sa nachádza 400 mg extraktu z plodov kotvičníka zemného Tribulus Terrestris, ktorý obsahuje až 40 % saponínov. Táto rastlina vyniká svojimi širokospektrálnymi účinkami, dokáže zvýšiť hladinu testosterónu až o 30 %. Má výnimočné zloženie a obsahuje spektrum účinných látok ako saponíny, alkaloidy, bioflavonoidy, fytosteroly, triesloviny a živice.
Účinky:

  • Podieľa sa na správnom telesnom a svalovom tonusu a energii
  • Priaznivo ovplyvňuje normálnu funkciu močovej sústavy a reprodukčného systému
  • Podporuje funkciu pohlavných orgánov a hormonálnu aktivitu
  • Prispieva k prirodzenej obranyschopnosti organizmu a imunitného systému

Odporúčané dávkovanie a použitie:
Do 80 kg vašej hmotnosti užívajte 2 kapsuly denne (1 ráno a 1 večer), nad 80 kg užívajte 3 kapsuly denne (1 ráno a 2 večer). Zapite dostatočným množstvom vody. Po doužívaní balenia urobte prestávku v užívaní prípravku počas 4 týždňov.

Obsah:
120 kapsúl
Zloženie:
Extrakt z Kotvičníka zemného (Tribulus terrestris), želatínová kapsula vyrobená z hydroxypropylmetylcelulózy (vegetable), farbivo (oxid titaničitý)
Kontraindikácie:
Prípravok nie je vhodný pre deti do 18 rokov, tehotné a dojčiace ženy.
Dôležité upozornenie:
Vedľajšie účinky nie sú známe. Po otvorení obal starostlivo uzatvorte. Nevystavujte priamemu slnečnému svetlu. Skladujte mimo dosahu malých detí, v suchom prostredí, v dobre uzavretom obale pri teplote od 10 °C do 25 °C. Odporúčaná denná dávka sa nesmie prekročiť. Nepoužívajte ako náhradu pestrej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu.

Parametre a špecifikácia

Druh anabolizéra

Anabolizér Tribulus

Doba užitia

Doba užitia Celodenný

Príchuť

Príchuť Bez príchute

Forma

Forma Kapsuly

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 120

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Kotvičník (Tribulus)
Kód:  SPTsupl0617
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8586011210369

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16