Obnoviť stránku

KNEIPP Pamäť a koncentrácia 30 tob.

Garancia najlepšej ceny
9,10 €

KNEIPP Pamäť a koncentrácia 30 tob.

Keď potrebujete, aby vám to myslelo.
Kneipp doplnok stravy Pamäť a koncentrácia pomôže k lepšiemu sústredeniu aj zvládaniu stresových situácií. Extrakt z koreňa ženšenu podporia pozitívny duševný stav, výkon a koncentráciu. Kyselina pantoténová (vitamín B5) prispeje k normálnej mentálnej činnosti, kyselina listová a vitamíny B2, B6, B12 a C zase k normálnej funkcii nervovej sústavy a k zníženiu miery únavy či vyčerpania.

Zloženie

Maltodextrín, extrakt zo ženšenu pravého, hovädzia želatína, kyselina L-askorbová, protispekavá látka: talok, D-pantothenát vápenatý, protispekavé látky: oxid kremičitý, horečnaté soli mastných kyselín, riboflavín, pyridoxínhydrochlorid, tiamín mononitrát, kyselina pteroylmonoglutámová, kyanokobalamín.
Neobsahuje lepok a laktózu.



Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Na pamäť a sústredenie
Pre časť tela Mozog

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Tobolky
Kód:  SPTkne004
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8956002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16