Obnoviť stránku

KNEIPP Kozlík plus 40 dražé

3,9 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,30 €

KNEIPP Kozlík plus 40 dražé

Pomáha zvládať stres a pracovné vypätie. Kneipp Kozlík Plus stopercentne pokrýva dennú potrebu vitamínov B1, B2, B6 a B12 pre udržiavanie správnej funkcie nervového systému a zníženie únavy a vyčerpania. Valeriána lekárska, od nepamäti obľúbený medzi bylinkármi, prispieva k pokoju a vyrovnanosti a uľahčí tak zvládanie každodenného stresu.

Zloženie

Prášok z koreňa valeriány lekárskej, sacharóza, protispekavá látka: mastenec; laktóza (výrobok z mlieka), plnidlo: mikrokryštalická celulóza; stabilizátor: polyvinylpyrrolidon; zahusťovadlo: arabská guma; protispekacie látky: horečnaté soli mastných kyselín; leštiaca látka: šelak; protispekavá látka: oxid kremičitý; leštiace látky: polyetylénglykol, včelí vosk a karnaubský vosk; riboflavín (vitamín B2), pyridoxínhydrochlorid (vitamín B6), tiamín-mononitrát (vitamín B1), kyanokobalamín (vitamín B12).

Parametre a špecifikácia

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky valeriána lekárska

Účinok

Účinok Na stres a nervy, Na pamäť a sústredenie, Na spanie (tehotenský)
Pre časť tela Mozog

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Kapsuly

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 40
Kód:  SPTkne005
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8956003

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03