Obnoviť stránku

Kneipp darčeková súprava odvodňovacia kúra

Garancia najlepšej ceny
24,90 €

Kneipp darčeková súprava odvodňovacia kúra

Súprava doplnkov stravy s bylinkami, vitamínmi a minerálmi na odvodnenie. Pozvite na pomoc silu prírody.

Odvodňovacia kúra KNEIPP obsahuje bylinky, vitamíny a minerály, ktoré vám pomôžu regulovať vodu v tele. Odvodňovacia kúra obsahuje bylinné kapsuly s petržlenom, borievkou a žihľavou a 2 tuby šumivých tabliet na prípravu nápoja s ananásovou príchuťou. Starostlivo vybraná kombinácia byliniek, vitamínov a minerálov pomáha regulovať množstvo vody v tele . V balíčku nájdete všetko,čo budete potrebovať na mesačnú odvodňovaciu kúru. Pomáha regulovať množstvo vody v tele.

  • Vyvážený prísun horčíka a vápnika
  • Bez cukru, lepku a laktózy
  • Vhodný aj pre vegánov

Náš tip
Pri detoxikácii tela je dôležitá aj psychika. Doprajte si chvíľku pre seba vo voňavom kúpeli a zabudnite na všetky starosti a úlohy.

Dávkovanie:
KNEIPP 3 bylinky na odvodnenie Plus:
Užívajte jednu kapsulu 2× denne, vždy pred jedlom. Zapite ju ideálne vodou alebo nesladeným čajom.
KNEIPP Odvodnenie šumivej tablety:
1 - 2× denne rozpustite 1 tabletu v pohári vody (minimálne 200 ml).

Dôležité upozornenie:  
Výživové doplnky nie sú vhodné pre deti a tehotné alebo dojčiace ženy. Na  bezpečie všetkých ich radšej skladujte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Šumivé tablety obsahujú kofeín – nie je vhodné pre deti a tehotné ženy. Výživový doplnok nenahrádza vyváženú a pestrú stravu. Produkt nepoužívať pri ochorení obličiek a dlhodobo.

Balenie obsahuje:
KNEIPP 3 bylinky na odvodnenie Plus 60 kapsúl
KNEIPP Odvodnenie šumivej tablety 2× 20 tabliet

Zloženie

3 bylinky na odvodnenie:
Denná dávka 2 - 4 kapsuly obsahujú: horčík 60 - 120 mg (16 - 32 % RHP), biotín 25 - 50 μg (50 - 100 % RHP), list žihľavy - prášok 200 - 400 mg, bobule borievky - prášok 200 - 400 mg, vňať petržlenu - - prášok 400 mg.
Mletá vňať petržlenu, mleté listy žihľavy, mleté plody borievky, želatína, oxid horečnatý, protispekacie látky: mastenec a oxid kremičitý, horečnaté soli mastných kyselín, D-biotín.

Odvodnenie šumivej tablety:
2 tablety obsahujú: kyselina citrónová, vápnik (uhličitan vápenatý) 800 mg (100% RHP*), horčík (uhličitan horečnatý) 300 mg (80% RHP), aróma, vitamín C 80 mg (100% RHP), žihľava dvojdomá extrakt z listu (3:1) 60 mg, kofeín 56 mg, sladidlá: cyklamát sodný, sacharinát sodný, vitamín E 12 mg (100% RHP), farbivo: riboflavín-5`-fosfát.
(* RHP = referenčná hodnota príjmu).


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Biotín, Horčík, Borievka, Kofeín, Pŕhľava, Petržlen

Účinok

Účinok Na trávenie a zažívanie, Na odvodnenie organizmu

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Tablety

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 100
Kód:  SPTkne006
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4052199613512

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19