Obnoviť stránku

Klarfit Azura CF X-Bike

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Klarfit Azura CF X-Bike

Radi si zacvičíte doma, ale je pre vás rozhodujúce, aby náčinie zabralo čo najmenej miesta? Potom vás iste zaujme rotopéd Klarfit Azura CF X-Bike. S jeho veľmi jednoduchým skladacím systémom a nízkou hmotnosťou je všetka manipulácia s ním bezproblémová. Uľahčí aj spríjemní vlastné cvičenie.

Kľúčové vlastnosti

  • Ľahko zložiteľné telo
  • 8-stupňový odpor
  • Zotrvačná hmotnosť 3 kg
  • Integrovaný počítač
  • Merač tepu
  • Široké, výškovo nastaviteľné sedlo

Spoľahlivý počítač

Integrovaný počítač v rotopéde Klarfit Azura CF X-Bike odovzdáva informácie na prehľadný LCD displej. Zobrazí vám rýchlosť, prejdenú vzdialenosť aj čas strávený na stroji a spálené kalórie. Dva senzory na rukovätiach merajú tep a takisto ho zobrazujú na displeji. Počítač je napájaný 2 batériami AAA, ktoré sú súčasťou balenia.

Pre náročných

Rotopéd Klarfit Azura CF X-Bike dobre poslúži pre náročnejšie cvičenia. S jeho 8-stupňovým, 3-kilovým zotrvačným odporom si ľahko určíte požadovanú záťaž presne podľa svojich potrieb. Vďaka širokému, výškovo nastaviteľnému sedadlu s opierkou si stroj dokonale prispôsobí každý člen rodiny. Stabilitu rotopédu zaisťuje masívna, kovová konštrukcia. Oporné nohy sú na konci vybavené protišmykovou gumou. Samozrejmosťou sú aj pracky pre nohy.

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 15,1 kg

Nosnosť

Nosnosť 100 kg

Vlastnosti a výbava

Funkcie počítača Tepová frekvencia

Zotrvačník

Hmotnosť zotrvačníka 3 kg

Celkový rozmer

Hĺbka 80 cm
Šírka 43 cm
Výška 11,3 cm

Funkcie

Funkcie Meranie tepovej frekvencie
Kód:  SPTif1678
Produktové číslo:  4260457488936

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09