Obnoviť stránku

KingCamp Treck 300

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KingCamp Treck 300

Spací vak KingCamp Treck 300

Radi chodíte na niekoľkodňové túry a nutne si potrebujete zohnať novú výbavu? Potom by sa vám mohol hodiť spací vak KingCamp Treck 300, ktorý vám poskytne báječný komfort. Tento spací vak príde vhod mužom aj ženám. Budete mať maximálne pohodlie počas zimných mesiacov. Komfortná teplota je pri spacom vaku KingCamp 6°C. Bez problémov sa v ňom vyspí človek s maximálnou výškou až 205 cm.  Múmiový spací vak sa postará o minimálny únik tepla, pretože je navrhnutý tak, aby obopínal vašu postavu.

Kľúčové vlastnosti spacieho vaku KingCamp Treck 300

  • KingCamp Treck 300 je navrhnutý pre mužov aj ženy
  • Výplň spacáku tvorí 100 % polyester
  • Spacák KingCamp Treck 300 má tvar múmie
  • Radí sa medzi zimné spacáky
  • Maximálna výška postavy je 205 cm
  • Extrémna teplota dosahuje -13 °C
  • KingCamp Treck 300 je vyhotovený v modrej farbe

Spací vak na zimu KingCamp Treck 300 ľahko zbalíte na cesty

O ľahké zloženie spacieho vaku na zimu KingCamp Treck 300 sa postará praktická taštička na prenášanie. Poskladáte ho do minimalistického tvaru s rozmermi 23 × 39 cm. Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť ho predurčujú na ľahké prenášanie. Využijete ho tak na pešie túry, ale aj na kempovanie, rybárčenie, pri horolezectve a ďalších outdoorových aktivitách. Pokiaľ tašku zašpiníte, ľahko ju vyperiete v práčke alebo v rukách.

KingCamp Treck 300
KingCamp Treck 300

Spací vak KingCamp Treck 300 má tvar múmie

Spací vak KingCamp Treck 300 sa vyznačuje obľúbeným tvarom múmie. Jeho veľkosť dosahuje rozmery cca 215 × 80 cm. Poskytne vám dostatok tepla a pohodlný spánok. Jeho ergonomický tvar vám zaistí maximálny komfort. V spacáku na zimu KingCamp Treck 300 nájdete vstavané vrecko na suchý zips, do ktorého si uschováte cennosti ako mobilný telefón alebo napríklad hodinky. Spací vak KingCamp Treck 300 je charakteristický svojim zimným využitím. Jeho komfortná teplota sa pohybuje okolo 6 °C a extrémna teplota dosahuje až k -13 °C.


Spací vak na zimu KingCamp Treck 300 sa môže pochváliť kvalitným vyhotovením

Vonkajší materiál spacieho vaku na zimu KingCamp Treck 300 je tvorený polyesterom 190T, ktorý sa pýši silnou odolnosťou voči roztrhnutiu. Má tiež vodoodpudivé vlastnosti, ktoré vás udržia v suchu počas celého spánku. Výplň spacáku KingCamp Treck 300 tvorí 100 % polyester. Ten vás príjemne zahreje. Jeho devízou je dobrá priedušnosť a skvelá absorpcia potu. Aj keď sa v noci spotíte, bude v spacáku stále príjemná klíma. Spacák sa ďalej môže pochváliť dvojcestným zipsom a prešívanou konštrukciou. V prípade potreby prepojte dva spacie vaky dohromady.


KingCamp Treck 300
KingCamp Treck 300

Komfortná preprava

Zimný spacák KingCamp Treck 300 je vybavený prepravnou taškou, ktorá vytvorí zo spacáku veľmi kompaktný balíček, ktorý ľahko uschováte v batohu. 

KingCamp Treck 300

Nastaviteľná hlavová časť

Hlavovú časť spacieho vaku KingCamp Treck 300 si stiahnete podľa vašich potrieb, aby neprúdila zima dovnútra alebo teplo von. 

KingCamp Treck 300

Vodoodolné vyhotovenie

Vak na spanie KingCamp Treck 300 vás ochráni pred vodou. Vrchná časť je vyrobená zo špeciálnej vodoodolného polyesteru, ktorý vás ochráni pred vlhkom z okolitého prostredia.

KingCamp Treck 300

Parametre a špecifikácia

Použitie

Určenie Unisex
Obdobie Zimný
Výplň 100 % polyester

Max. výška postavy

Max. výška postavy 205 cm

Teplotné rozsahy

Tvar

Tvar Múmia
Zapínanie Ľavé zapínanie

Hmotnosť

Hmotnosť 1 700 g

Rozmer - rozbalený

Dĺžka (rozbalené) 215 cm
Šírka (rozbalené) 80 cm

Rozmer - zabalený

Priemer (zbalené) 23 cm
Dĺžka (zbalené) 39 cm

Farba

Farba Modrá
Kód:  SPTking32
Produktové číslo:  6927194702418

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02