Obnoviť stránku

KingCamp

Outdoor vybavenie KingCamp

KingCamp: naučte sa milovať prírodu

Firma KingCamp s viac ako 20-ročnou tradíciou je dnes jedným z popredných svetových výrobcov a dodávateľov outdoorového vybavenia. Na jej produkty sa v súčasnosti spoliehajú zákazníci v 46 krajinách sveta. Či už ide o turistiku, treking alebo autokemping, KingCamp sa sústredí na to, aby ste sa mohli s rodinou či priateľmi vydať do prírody a užiť si spoznávanie jej krás v patričnom komforte. Návrh každého výrobku vychádza zo špecifických požiadaviek našich klientov a z pripomienok našich testerov, ktorí vybavenie podrobujú skúškam v extrémnych outdoorových podmienkach. Okrem starostlivej kontroly kvality produktov držíme aj krok s aktuálnymi dizajnovými trendmi v outdoorovom segmente. Vyberte si zo širokej ponuky KingCamp stanov, spacákov, karimatiek alebo kempingového nábytku aj vy.

Stany KingCamp

Rodinné stany KingCamp na každú príležitosť

Široký sortiment stanov KingCamp ponúkne ideálne prístrešie, či už sa chystáte na krátky výlet, klasické kempovanie, horskú expedíciu alebo road trip. Na cestovanie naľahko sa hodí rodinné iglu, tunelové stany či áčkové prístrešky s nepremokavým plášťom ponúkajúcim vodný stĺpec až 3 000 mm. Na dlhšie cesty autom potom budete môcť vziať priestranné a praktické autostany KingCamp s predsienkami a prístreškami, ktoré ľahko napasujete na zadnú časť vášho SUV alebo korbu pick-upu.

Pohodlný spánok vďaka KingCamp spacákom a karimatkám

O kvalitný odpočinok pri kempovaní sa postarajú pohodlné spacáky a karimatky KingCamp. Spacáky si môžete vybrať v dvojsezónnom, trojsezónnom alebo zimnom vyhotovení podľa toho, v akom ročnom období vyrážate do prírody. Univerzálne modely sú k dispozícii napríklad s integrovanými vankúšikmi, odnímateľnou hlavovou časťou alebo vreckami na výhrevné vložky. Ešte lepší komfort si užijete s nafukovacími alebo samonafukovacími KingCamp karimatkami vo vyhotoveniach pre jednu aj dve osoby.

KingCamp karimatky a spacáky
Outdoor nábytok KingCamp

Kompletný kempingový nábytok KingCamp

KingCamp pre tú pravú pohodu pri stanovaní prináša šikovné rozkladacie kresielka vybavené zarážkami proti zapadávaniu do zeme, stojančeky na pitie alebo vreckami. Na tých prisadnete k polohovateľným kempingovým stolíkom, ktoré využijete na stolovanie aj samotnú prípravu jedla. Naozajstní pohodári potom ocenia KingCamp polohovateľné lehátka. Všetok náš kempingový nábytok je vyrobený z kvalitného hliníka či ocele, takže pri kresielkach a ležadlách počítajte s dostatočnou nosnosťou 120 – 160 kg.

Spresniť parametre
114 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11