Obnoviť stránku

KineMax Cross-2

4,6 9 hodnotení
11,90 €

KineMax Cross-2

Kine-MAX Cross tape je neelastická páska v tvare mriežky, ktorá umožňuje stimuláciu spúšťacích, akupunktúrnych a reflexných bodov. Táto páska napomáha od bolesti a napätia pri problémoch so svalmi, ale aj cievami. Je vhodná nielen pre športovcov, ale aj na bežné použitie. 

Je neviditeľná

Táto páska je v telovej farbe, takže bude takmer neviditeľná. Nemusíte sa obávať, že by išla pod oblečením alebo na holom tele výrazne vidieť. 

Úplne bezpečná

Je vyrobená z vysoko kvalitného materiálu a hypoalergénneho lepidla. Mriežka je prepracovaná do podobnej štruktúry ako sú svalové vlákna ľudského tela.

Jednoduché použitie

Krížové tejpy sa aplikujú pozdĺž toku meridiánov na bolestivé, spúšťacie a akupunktúrne body. Nalepením mriežky sa koža prirodzene nadvihne a tým dôjde k uvoľneniu meridiánu. Bolesť potom samovoľne odznie.

Veľkosť M – rozmer:
36 × 28 mm = 120 kusov v balení

Parametre a špecifikácia

Šírka

Šírka 3,6 cm

Dĺžka

Dĺžka 0,03 m

Materiál

Materiál Bavlna

Typ

Typ Mriežkový

Farba

Farba Béžová
Kód:  SPTmm171
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592822000433
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08