Obnoviť stránku

Kine-MAX Cross Tape-1

4,6 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €
Pri kúpe 1 ks 13,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 12,97 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 12,50 €/ks

Kine-MAX Cross Tape-1

Kine-MAX Cross tape je neelastická páska v tvare mriežky, ktorá umožňuje stimuláciu spúšťacích, akupunktúrnych a reflexných bodov. Táto páska napomáha zmierniť bolesti a napätie pri problémoch so svalmi, ale aj cievami. Je vhodná nielen pre športovcov, ale aj na bežné použitie.

Je neviditeľná

Táto páska je telovej farby, takže bude takmer neviditeľná. Nemusíte sa obávať, že by bola pod oblečením alebo na obnaženom tele výrazne vidieť. 

Úplne bezpečná

Je vyrobená z vysokokvalitného materiálu a hypoalergénneho lepidla. Mriežka je prepracovaná do podobnej štruktúry ako sú svalové vlákna ľudského tela.

Jednoduché použitie

Krížové tejpy sa aplikujú pozdĺž toku meridiánov na bolestivé, spúšťacie a akupunktúrne body. Nalepením mriežky sa koža prirodzene nadvihne a tým dôjde k uvoľneniu meridiánu. Bolesť potom samovoľne odznie.

Veľkosť S – rozmer:
27 × 21 mm = 180 kusov v balení


Parametre a špecifikácia

Šírka

Šírka 2,7 cm

Dĺžka

Dĺžka 0,02 m

Materiál

Materiál Bavlna

Typ

Typ Mriežkový

Farba

Farba Béžová
Kód:  SPTmm172
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592822000426
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08