Ako darček získať?

  • Zakúpte v období od 1. 3. do 30. 6. 2024 niektorý z vybraných tyčových vysávačov Hoover radu HFX:

     

     

     

     




    Tyčové vysávače Hoover v akcii
  • Najneskôr do 14 dní svoj nákup zaregistrujte na webových stránkach www.bonushoover.sk. Nezabudnite nahrať scan účtenky obdržanej pri zakúpení spotrebiča.
  • Po kontrole a schválení registrácie obdržíte potvrdzujúci e-mail a výrobca vám čističku vzduchu zašle adresu uvedenú pri registrácii, a to najneskôr do 90 dní od riadne prebehnutej registrácie.
  • Pre uplatnenie nároku na darček nie je možné tyčový vysávač vrátiť v zákonnej lehote 14 dní od nákupu.
  • Akcia platí do 30. 6. 2024, pri vyčerpaní skladových zásob ale môže byť ukončená skôr.

Tyčové vysávače Hoover HFX: majstri v komplexnom upratovaní domácnosti

Zažite revolúciu v upratovaní. Nový revolučný Hoover HFX s jedinečnou technológiou CORNER GENIE™ navrhnutý tak, aby vyčistil každý kút vášho domova. Flexibilný kĺb CORNER GENIE™ s rozsahom 360° zaručuje výnimočnú obratnosť okolo nábytku a dosiahne aj do tých najužších priestorov vo vašej domácnosti. HFX búra pravidlá akumulátorových vysávačov v unikátnom lineárnom dizajne. Dráha nečistôt je výrazne znížená, je až o 40 % kratšia ako v prípade najpredávanejších aku tyčových vysávačov na trhu, čím výrazne stúpa celkový výkon vysávača. Podlahová hubica s technológiou ANTI-TWIST™ účinne čistí tvrdé povrchy aj koberce a zároveň predchádza namotávaniu vlasov a nečistôt na kefu. Tým vám zaručí jednoduchú a bezproblémovú údržbu. Nová technológia vyprázdnenia nádoby na prach No Touch jednoduchým pohybom vyčistí hlavnú XL nádobu na prach bez toho, aby ste sami prišli do kontaktu s obsahom. Materiály najvyššej kvality sú garantované bezplatnou 5-ročnou zárukou*.

*Podmienkou registrácie do 14 dní od nákupu na go.he.services/5yrs -my. Platia zmluvné podmienky.

Hoover vysávač akcia
Tyčový vysávač Hoover vám pri upratovaní dodá slobodu pohybu.
Hoover vysávač akcia
Vyhnite sa nečistotám: XL No Touch nádoba na prach – vyprázdnenie bez kontaktu s prachom.

Darček k nákupu tyčového vysávača Hoover

Nechajte sa očariť bezkonkurenčnými výsledkami upratovania a užite si pocit dokonale čistého domova s vysávačmi Hoover HFX. Teraz ich môžete získať s čističkou vzduchu a užiť si tak hygienickú čistotu na maximum.

 

 

 

 




Tyčové vysávače Hoover zaradené do akcie