Obnoviť stránku

Ive InkontinStop tob. 60

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
31,90 €

Ive InkontinStop tob. 60

Pomáha obmedzovať únik moču, obmedzuje nutkavú potrebu častého močenia, ide o nehormonálny prípravok Obsahuje 1EFLA – extrakt zo semena tekvice obyčajnej, ktorý pomáha udržať štandardný počet návštev WC. Prípravok je šetrný a bezpečný pre ženský organizmus. Na podporu účinkov odporúčame upravenie životosprávy a pravidelné cvičenie zamerané na kritické partie.

Dávkovanie

1 kapsula denne. Odporúčame užívať dva až tri mesiace.

Upozornenie

Nie je určené pre deti. Nie je určené pre dospievajúcich, tehotné a dojčiace ženy. Ukladať mimo dosahu detí! Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Dlhodobé používanie prírodných látok s antiestrogénnymi látkami je nevhodné pre dospievajúcich, tehotné a dojčiace ženy. Prípravok nie je liekom a nesmie sa používať ako náhrada za lieky predpísané lekárom. VÝROBCA: V spolupráci so SWISS Pharmaceutical Investment vyrába Simply You Pharmaceuticals a.s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha 3, ČR, EÚ. Vyrobené v ČR.

Parametre a špecifikácia

Účinok

Pre časť tela Močové cesty

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Tobolky
Kód:  SIMIVE961
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594059730961
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08