Obnoviť stránku

Iso Trade Detské boxovacie vrece s rukavicami

2,0 2 hodnotení
20,65 €

Iso Trade Detské boxovacie vrece s rukavicami

Nafukovacia hruška – Boxovacie vrece pre začínajúce deti fascinované boxom by nemalo byť príliš tvrdé. Pufovaná hruška vám to umožní prispôsobením tvrdosti podľa vlastnej potreby a zručnosti. Tu je mobilná, pohyblivá a ušetrí miesto v byte. Hračka má kvalitnú pružinu, po dopade vypruží a po chvíli sa vráti do zvislej polohy. Hruška sa nakláňa do všetkých strán, čo sťažuje zásah a pridáva zábavu pri tréningu. Súprava obsahuje okrem hrušky rukavice a pumpičku.

Nastavenie výšky – Sada bude skvelá pre 3-ročné aj 7-ročné dieťa. Dá sa upraviť od 70 až 104 centimetrov. Vďaka tomu raz kúpená hračka porastie s dieťaťom. Stačí pomocou gombíka rúrku povoliť, nastaviť požadovanú výšku a naskrutkovať späť. Zahrnuté sú rukavice univerzálnej veľkosti, ktoré sa prispôsobia každej detskej ruke.

Pevný základ – Fúkaná hruška má základ, do ktorého so špeciálnym otvorom s korkom naleje voda alebo napríklad piesok. Vďaka tomuto dieťa môže do tašky naraziť bez obáv, že sa prevrhne. Základňa má vodoodolný korok, takže sa nemusíte obávať rozliatia na podlahu, keď hráte alebo trénujete doma.

Čerpadlo v cene – Súprava obsahuje aj pumpu, vďaka ktorej môžeme nafúknuť hrušku cez špeciálny otvor na špičke, a tým zvoľte tlak vo vrecku vhodný pre dieťa. Vďaka nasadenej ihle môžeme pumpou nafukovať napr. lopty.

Kľúčové vlastnosti ISO Trade detského boxovacieho vreca s rukavicami

  • Materiál: plast, kov, koženka
  • Nastavenie výšky: 70 – 104 cm
  • Farba: čierna a červená
  • Priemer stojana: 33 cm
  • Hmotnosť hrušky + stojan: 0,782 kg
  • Hmotnosť balenia: 1,252 kg
  • Obsah balenia: boxovacie vrece so stojanom, boxovacie rukavice, pumpa s ihlou, montážny kľúč

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Voľne stojací

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka závesu 104 cm
Priemer 33 cm
Hmotnosť 0,78 kg
Výška 34 cm

Materiál a výplň

Materiál Syntetická koža
Výplň Mix syntetických a prírodných vláken

Umiestnenie

Umiestnenie Stojacie

Farba

Farba Čierna, Červená
Kód:  SPTaaa0159
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  00016953

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16