Obnoviť stránku

IQ Mag horčík + B6 šumivé tablety (40 + 20 tabliet Zdarma)

4,7 3 hodnotení
7,48 €

IQ Mag horčík + B6 šumivé tablety (40 + 20 tabliet Zdarma)

Přispívá ke snížení únavy a vyčerpání - šumivá forma umožňuje rychlejší nástup účinku. Připravený nápoj velmi dobře přijímají senioři.

Zloženie

Horčík 375 mg (100% RHP*) vitamín B6 1,4 mg(100% RHP*) *RHP - Referenčná hodnota príjmu pre priemerného dospelého. Zloženie prídavných látok: okysľujúca látka kyselina citrónová, regulátor kyslosti hydrogénuhličitan sodný, plnivo sorbitol, arómy, kukuričný škrob, sladidlá cyklamát sodný a sodná soľ sacharínu, farbivo riboflavín. Bez gluténu a laktózy.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Minerály

Minerály

Druh minerálu Magnézium
Forma horčíka Uhličitan horečnatý

Účinok

Účinok Na posilnenie imunity

Určenie

Pre koho Pre dospelých

Forma

Forma Tablety

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Horčík
Horčík 375 mg (100% RHP*) vitamín B6 1,4 mg(100% RHP*) *RHP - Referenčná hodnota príjmu pre priemerného dospelého. Zloženie prídavných látok: okysľujúca látka kyselina citrónová, regulátor kyslosti hydrogénuhličitan sodný, plnivo sorbitol, arómy, kukuričný škrob, sladidlá cyklamát sodný a sodná soľ sacharínu, farbivo riboflavín. Bez gluténu a laktózy. '>
Kód:  NATIQMDS059
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3966521

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12