Obnoviť stránku

ImuSeZin 60 tbl.

Super cena
12,90 €

ImuSeZin 60 tbl.

Špeciálne vyvinutý pre osoby nadmerne ohrozené pôsobením voľných radikálov, teda najmä tie, ktoré žijú v prostredí so zhoršeným životným prostredím, pracujú v zhoršených pracovných podmienkach, alebo sú ohrozené stresom. Vitamín E, Selén a Zinok prispievajú k ochrane buniek pred oxidačným stresom. Zinok a Selén prispievajú k správnej funkcii imunitného systému. Chlorela je známa svojou schopnosťou detoxikácie a eliminácie ťažkých kovov z organizmu. Kombinácia účinných látok v prípravku predstavuje komplexnú podporu zaťaženého organizmu.

Zloženie

  • Aktívne látky: beta-glukány kvasničné, selén, zinok, chlorella, vitamín E.

Dávkovanie

1× denne 1 tabletu, pred jedlom. Odporúčame 1 až 3 mesačné užívanie pred očakávaným rizikovým obdobím.

Upozornenie

Nie je určené pre deti do 12 rokov. Nenahrádza pestrú stravu. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nadmerná konzumácia môže vyvolať laxatívne účinky.

Zloženie

Betaglukán 80 mg, biomasa riasy Chlorella 80 mg, zinok 15 mg (100 % DRHP), vitamín E (DL-alfa-tokoferyl acetát) 12 mg (100 % DRHP), selén 25 ug (25 % DRHP) a prídavné látky: mikrokryštalickú celulózu, izomaltulózu a polyvinylpyrolidón (plnidlá), maltodextrín, isomalt (plnidlo, sladidlo), stearan horečnatý) a oxid kremičitý (látky protispekavé).

Parametre a špecifikácia

Minerály

Druh minerálu Zinok, Selén

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky betaglukány

Účinok

Účinok Na posilnenie imunity
Pre časť tela Nechty, Pleť, Štítna žľaza

Určenie

Pre koho Pre dospelých
Deti od veku 3 rokov (36 mesiacov)

Forma

Forma Tablety

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 60

Typ

Typ Vitamíny
Betaglukán 80 mg, biomasa riasy Chlorella 80 mg, zinok 15 mg (100 % DRHP), vitamín E (DL-alfa-tokoferyl acetát) 12 mg (100 % DRHP), selén 25 ug (25 % DRHP) a prídavné látky: mikrokryštalickú celulózu, izomaltulózu a polyvinylpyrolidón (plnidlá), maltodextrín, isomalt (plnidlo, sladidlo), stearan horečnatý) a oxid kremičitý (látky protispekavé). '>
Kód:  FAVIMU360
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595067108360

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08