Obnoviť stránku

Hubové Quarteto s reishi 60 kapsúl

Garancia najlepšej ceny
12,90 €

Hubové Quarteto s reishi 60 kapsúl

Spojenie účinkov húb na podporu fyzickej i psychickej kondície, reishi podporuje imunitu a obehový systém, rozchodnica ružová pomáha telu poradiť si s emočným vypätím a fyzickou námahou a leuzea saflorová zvyšuje adaptabilitu organizmu v extrémnych situáciách.


Zloženie

Jedna kapsula obsahuje 300 mg zmesi hubové QUARTETO S REISHI [zmes prášku štyroch druhov sušených húb 150 mg: shii-take (Lentinula edodes), korálovec ježatý (Hericium erinaceus), hnojník obyčajný (Coprinus comatus), reishi (Ganoderma lucidum); extrakt rozchodnice ružovej (Rhodiola rosea) 100 mg, extrakt leuzey saflorovej (Rhaponticum carthamoides) 50 mg.

Obal kapsuly: celulóza.

Dávkovanie

Jedna kapsula denne pred jedlom.


Zloženie

1 kapsle obsahuje 300 mg směsi HOUBOVÉ QUARTETO S REISHI [směs prášku čtyř druhů lyofilizovaných hub 150 mg: shii-take (Lentinula edodes), korálovec ježatý (Hericium erinaceus), hnojník obecný (Coprinus comatus), reishi (Ganoderma lucidum); extrakt rozchodnice růžové (Rhodiola rosea) 100 mg, extrakt leuzey saflorové (Rhaponticum carthamoides) 50 mg]. Obal kapsle: celulóza.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Bez lepku

Skladovacia teplota

Teplota skladovania do 25 °C

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Hericium, Reishi, Shiitake

Účinok

Účinok Na posilnenie imunity, Na stres a nervy
Pre časť tela Obehový systém

Určenie

Pre koho Pre dospelých
Deti od veku 18 rokov (216 mesiacov)

Forma

Forma Kapsuly

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 60
Obal Škatuľka, blister
Kód:  TERHou037
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594006897037
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08