Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Housefit Motio 15

3,0 1 hodnotení
179 €

Housefit Motio 15

Nohy sú základ – na tých to stojí! A pre ich riadne cvičenie a zosilňovanie je tu Housefit Motio 15. Eliptický trenažér vhodný pre začiatočníkov na domáce cvičenie. Zaujme vás kvalitným vyhotovením pre menšie osoby, spoľahlivým tréningovým počítačom aj veľmi tichým chodom. Môžete s ním trénovať hornú aj dolnú polovicu tela, a to bez zaťaženia kĺbov. Trenažér vám pomôže s väčšinou svalových partií a krvným obehom. Navyše sa ponúka za príjemnú cenu.

Kľúčové vlastnosti eliptického trenažéra Housefit Motio 15

  • Eliptický trenažér Housefit Motio 15 je určený pre menšie osoby začínajúce s cvičením
  • Pýši sa pevnou a robustnou, avšak ergonomicky riešenou konštrukciou
  • Disponuje tréningovým počítačom s LCD displejom
  • Kĺbové spoje sú osadené kvalitnými puzdrami na báze teflónu
  • Je k dispozícii až 8 stupňov obtiažnosti

Technické vyhotovenie

Bezproblémový a bezúdržbový chod eliptického trenažéra Housefit Motio 15 zaručuje šliapací stred s miskovým stredom, kalibrovaný zotrvačník a dopínaný remeň. Aby na vás neboli nahnevaní susedia a aj pre váš vlastný pokoj, je trenažér vybavený magnetickým záťažovým systémom, ktorý ponúkne 8 stupňov obtiažnosti. Jeho konštrukcia je robustná, aj napriek tomu však prispôsobená pre maximálnu ergonómiu pohybu. Nášľapné plochy sú potom protišmykové. Trenažér sa tiež pýši kolieskami na ľahký presun.

Tréningový počítač

Srdcom trenažéra je tréningový počítač s prehľadným LCD displejom, napájaným 2 batériami AA. Disponuje meraním času, rýchlosti, vzdialenosti, spotreby (Kcal) a pulzu. Tieto informácie získava zo snímačov na držadlách pomocou funkcií SCAN a ODO.

Rozstup:
22 cm

Napájanie počítača:
2× AA 1,5 V


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 24,5 kg

Zotrvačník

Hmotnosť zotrvačníka 5 kg

Celkový rozmer

Hĺbka 101 cm
Šírka 58 cm
Výška 157 cm

Nosnosť

Nosnosť 100 kg

Regulácia záťaže

Počet stupňov záťaže 8

Dĺžka kroku

Dĺžka kroku 27 cm

Funkcie

Funkcie Transportné kolieska, Meranie spálených kalórií, Meranie tepovej frekvencie

Počet programov

Počet programov 0
Kód:  SPThou0004
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8596035000617
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14