Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Head WC Rebels i.SLR SW + PR 11 GW

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Head WC Rebels i.SLR SW + PR 11 GW

Zjazdové lyže Head WC Rebels i.SLR SW s viazaním PR 11 GW

Head WC Rebels i.SLR SW sú kvalitné zjazdové lyže s precíznym spracovaním a modernými technológiami, ktoré dokonale podporia vaše schopnosti a poskytnú vám maximálny zážitok z lyžovania. K lyžiam takisto dostanete aj viazanie PR 11 GW.

Zjazdové lyže Head WC Rebels i.SLR SW

Lyže Head majú kvalitnú konštrukciu

Zjazdové lyže Head WC Rebels i.SLR SW sú ideálne lyže na slalom, pretože sú vybavené kvalitnou konštrukciou Worldcup Sandwich Construction. Tá sa postará o okamžitú zmenu smeru, takže budete môcť ihneď reagovať na aktuálnu situáciu. Zjazdové lyže Head WC Rebels i.SLR SW sú navyše osadené kvalitným viazaním PR 11 GW, ktoré je zárukou maximálnej spoľahlivosti.

Zjazdové lyže Head WC Rebels i.SLR SW

Špeciálny podklad

Na bezproblémové použitie zjazdových lyží Head WC Rebels i.SLR SW na najrôznejších typoch povrchu je k dispozícii špeciálny podklad Race structured high speed UHM C base. Lyže sa vyznačujú vyššou toleranciou a pružnosťou, vďaka čomu vám umožnia využiť krátke vykrojenie a predviesť dokonalý karvingový štýl s výraznou energetickou úsporou.

Zjazdové lyže Head WC Rebels i.SLR SW

Kľúčové vlastnosti lyží Head WC Rebels i.SLR SW

  • Technológia Intelligent technology
  • Dĺžka lyží 155 cm
  • Špeciálny podklad na jazdu v každom teréne
  • Atraktívny dizajn
  • Kvalitné viazanie PR 11 GW
  • Kombinácia žltej, bielej a čiernej farby
  • Konštrukcia Worldcup Sandwich 
Zjazdové lyže Head WC Rebels i.SLR SW

Intelligence technology

Zjazdové lyže Head WC Rebels i.SLR SW ponúkajú technológiu Intelligence Technology,  ktorá sa postará o dokonalé prispôsobenie aktuálnemu terénu a vášmu štýlu jazdy. Táto technológia zaistí veľmi dobré tlmenie vibrácií, vďaka čomu sa budete môcť plne sústrediť na svoj výkon a získate špičkový zážitok z lyžovania v každej situácii. Lyže Head WC Rebels i.SLR SW vás zaujmú aj atraktívnym dizajnom v kombinácii žltej, bielej a čiernej farby.

Kód:  SPThead0588nad
Produktové číslo:  SPThead0588nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09