Obnoviť stránku

Head

Head

HEAD: Tenisová výbava pre profesionálov i začiatočníkov

Prvá zmienka o značke HEAD siaha až do roku 1847, keď v USA vznikla s vtedajším názvom Tyrolia. Tá vyrábala predovšetkým lyžiarske potreby, ktoré sa dostali na prvú priečku najpredávanejších športových výrobkov v USA i Európe. Od roku 1971 sa spoločnosť HEAD venuje aj tenisovému vybaveniu ako sú rakety, lopty, batohy, tašky, alebo oblečenie. Zároveň sa stala jednou z najlepších na trhu. Produkty sú určené nielen pre profesionálnych športovcov, ale aj začínajúcich tenistov.

Head tenisové rakety

Tenisové rakety HEAD na jednoduchú a výkonnú hru

Vďaka rozmanitosti značky, ktorú si obľúbili na turnajoch aj hráči svetovej špičky, si z tenisových rakiet HEAD vyberú začiatočníci, pokročilí, profesionáli, alebo aj deti. Kvalitný materiál a najnovšie technológie poskytnú komfort a výkon pri hraní. Unikátny dizajn a variácie farieb zabezpečia patričnú originalitu. Tenisové rakety HEAD sú k dispozícii s vyvážením do ruky, čo ocenia hlavne profesionáli, ale aj na stred, ak nimi ešte nie ste.

Tenisové loptičky HEAD – kvalita a vysoká životnosť zaručená

Tenisové loptičky HEAD vynikajú kvalitným spracovaním a dlhou životnosťou. Vďaka ich multifunkčnosti ich využijete na ľubovoľnom povrchu. Pre začínajúcich a rekreačných hráčov sú tu finančne nenáročné tenisové loptičky HEAD TEAM, zatiaľ čo výkonnostní a profesionálni hráči si obľúbia lopty HEAD TOUR, s ktorými odohrajú veľmi presné a dynamické údery. O dobrú viditeľnosť na všetkých povrchoch sa postará technológia SmartOptik.

Head tenisové loptičky
Head tašky a batohy na tenis

Tašky a batohy na tenis HEAD

Tašky a batohy na tenis HEAD sú nevyhnutným pomocníkom každého tenistu. Vyberať si môžete od malých detských batôžkov až po veľké objemné tašky, ktoré ponúkajú veľa miesta na všetko vybavenie. Tašky a batohy HEAD disponujú funkčnými vreckami aj oddelenými priestormi, ktoré vám prídu vhod na umiestnenie topánok, alebo oblečenia. Výhodou je technológia CCT+, ktorá chráni raketu pred vysokými teplotami.

Spresniť parametre
255 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04