Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Head Raptor 120S RS

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Head Raptor 120S RS

Pánske lyžiarske topánky Head Raptor 120S RS sú určené pre všetkých profesionálnych a výkonnostných lyžiarov, ktorí ocenia precízne spracovanie, rýchle reakcie a prvotriedne hranenie. Vnútorná tvarovaná topánka HeatFit sa ideálne prispôsobí vašej nohe, ktorej poskytne nielen dostatočnú oporu, ale aj pohodlie na dlhé hodiny na zjazdovke. Vďaka štyrom Spine-Tech mikroprackám je obúvanie ešte rýchlejšie a jednoduchšie a dvojitý canting umožní vyklonenie komína topánky. Vnútorná zdravotná stielka má gélovú úpravu, ktorá poskytne potrebný komfort. Flex index lyžiarskych topánok Head Raptor 120S RS zodpovedá hodnote 120, ktorú je možné znížiť na 110. Posuňte svoje hranice a dosiahnite lepšie výsledky s lyžiarskymi topánkami Head. 

Kľúčové vlastnosti lyžiarskych topánok Head Raptor 120S RS 

  • Určené pre výkonnostných a závodných lyžiarov
  • Vnútorná tvarovaná topánka HeatFit sa prispôsobí nohe
  • Zdravotná gélová stielka poskytne vysoký komfort
  • Spin-Tech pracky pre rýchle upínanie topánky
  • Lyžiarske topánky Head Raptor majú dvojitý canting
  • Flex index 120 možno znížiť na hodnotu 110
 
Kód:  SPThead0058nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03