Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Head Boot Backpack

Head Boot Backpack

Praktický, špeciálne tvarovaný batoh Head Boot Backpack, ktorý je určený na pohodlnú prepravu lyžiarskych topánok a ďalšieho príslušenstva. Možnosť úplného rozloženia a využitia postranných bočníc ako podložky na prezutie. Má pohodlné polstrované popruhy s možnosťou nastavenia veľkosti, madlo na suchý zips a vystužený chrbát. Šedo-čierny batoh Head Boot Backpack s oranžovým lemovaním má rozmery 32,4 × 38 × 25,4 cm a objem 36,2 litrov.

Kľúčové vlastnosti Head Boot Bag

  • Praktický batoh na prepravu jedného páru lyžiarskych topánok
  • Bočnice možno využiť ako podložku na prezutie
  • Batoh má polstrované nastaviteľné popruhy
  • Head Boot Bag má vystužený chrbát
  • Praktická šedo-čierna farba s oranžovým lemovaním

Hmotnosť:
0,52 kg

Kód:  SPThead0154
Produktové číslo:  726424492008
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12