Obnoviť stránku

Hammer Cardio XT5

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Hammer Cardio XT5

Chcete zlepšiť vašu postavu a zároveň zvýšiť fyzickú kondíciu? Ergometer Hammer Cardio XT5 je to pravé orechové práve pre vás. Pravidelné cvičenie umožní spálenie prebytočných kalórií a stane sa tak kľúčovým nástrojom pri chudnutí. Spolu s fyzickou kondíciou sa zlepšuje zdravie i psychika. Ergometer ponúkne prehľadný LCD displej so všetkými užitočnými informáciami. K dispozícii je 17 prednastavených programov, z nich 4 riadené tepovou frekvenciou. Záťaž je riadená počítačom až na 16 úrovní. Cvičte, kedy len budete chcieť a navyše v pohodlí vášho domova. 

Kľúčové vlastnosti

  • Vytvaruje vašu postavu a zlepší kondíciu
  • Prehľadný a spoľahlivý LCD displej
  • 17 prednastavených programov
  • 16 počítačom riadených záťažových úrovní
  • Hladký a plynulý chod
  • Senzory na meranie pulzu
  • Integrované transportné kolieska

Dokonalé spracovanie

Pevná konštrukcia a kvalitné ložiská zaisťujú hladký a plynulý chod. Brzdný systém je permanentný magnet. Gélové sedlo je nastaviteľné a ľahko sa tak prispôsobí každému cvičencovi. Senzory na meranie pulzu sú šikovne zabudované v riadidlách. Tep možno merať bezdrôtovo pomocou integrovaného pulzného prijímača, ku ktorému je nutné dokúpiť hrudný pás. Pre ľahký transport slúžia integrované kolieska. 

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 33 kg

Celkový rozmer

Hĺbka 113 cm
Šírka 54 cm
Výška 133 cm

Nosnosť

Nosnosť 130 kg

Funkcie

Funkcie Transportné kolieska
Kód:  SPTsc353
Produktové číslo:  4005251484308
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17